новини от региона

Габровско дерби на 1/32 финалите в Лига България

Два отбора вече са сигурни за пролетта

Два отбора от Габрово, вече са сигурни за 1/16 финалите в турнира Лига България, които ще се играят през пролетта на 2018 г. Това показа изтегленият вчера жребий за турнира. Единият е ВАС Етъра, който прескача 1/32 финалите по право, като най - добър първенец от зона С. Вторият ще бъде определен от габровското дерби, което се получи след жребия за първата елиминационна фаза. Един срещу друг се изправят ФК Старо Село 777 и New Boys, като сигурното е, че единият от тях продължава напред. На същото се надяваме и за останалите ни два представителя. Жребият за тях отреди преодолими съперници. ФК Габрово - Палаузово среща ФК Дунав Завинаги от Русе, а Копакабана се изправя срещу Спортинг Троян, като и двата ни отбора са с големи шансове за успех.

В Шампионска Лига за ФК Стеф Фреш жребий нямаше, тъй като групите са само две. Шампионът на Габрово очаква финала в другата група, за да разбере дали ще играе с Куршумите Троян или с А Отборът Русе.

Мачовете от пряката елиминация са на 11/12 и 18/19 Ноември, като се очакват точните дати, часовете и терените на които ще се играят.

БАМФ Габрово пожелава успех и победи на всички представители на нашият град.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици