новини от региона

ЦСКА ИЗЛЕЗЕ НАЧЕЛО В КЛАСИРАНЕТО НА МФЛ ВАРНА

ЦСКА Varna FIRM излезе начело в класирането на Royal League след изиграването на срещите от 5-ия кръг.

"Армейците" постигнаха победа с 3:1 над отбора на МФК Лазур Свети Влас, с което прекъснаха серията от два поредни успеха на своя съперник. Изминалият кръг предложи няколко категорични резултата, като най-изразителната победа с 8:2 бе в полза на МФК Дубала срещу МФК Пекарни Чочо. Шест гола разлика се оказа предпочитана и за отборите на ФК СОД-DSC и МФК TNT срещу техните съперници. СОД-DSC се наложи с 6:0 над АФК Албион, а TNT надиграха своя противник от MFC Las Bellas с резултат 7:1, като шест попадения за успеха на втория в класирането отбеляза Деян Давидов. Атрактивен мач за публиката предложиха съставите на Godzilla и Лудогорец Доброплодно, а срещата завърши с резултат 3:2 в полза на "пицарите". МФК Балерините се изкачиха на 2-ро място благодарение на победата с 3:0 над МФК МакаоMFC Red Partnersпостигнаха своята втора победа от началото на сезона, налагайки се с 5:3 над състава на МФК Волов.

Така начело на класирането след 5-ия кръг на Royal League е ЦСКА Varna Firm с пълен актив от 15 точки, следван от TNT и Балерини с по 12 точки и Дубала с 10 точки.

През следващия кръг в опит да задържат първото място лидерите от ЦСКА ще срещнат предизвикателство в лицето на MFC Las Bellas. Друг двубой, предизвикващ интерес, е този между два отбора от горната половина на таблицата в лицето на Балерини и Godzilla. Срещите от 6-ия кръг започват в неделя, 05.11. от 19:45, а началото ще дадат Макао и Пекарни Чочо в Hadzhiev Arena 1. 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици