новини от региона

Копакабана излезе начело в класирането на АНЛ Габрово

Страхотна драма между ФК Стеф Фреш и Идеал Стандарт Видима

Копакабана поведе в класирането на АНЛ Габрово, след изиграването на мачовете от 8 кръг. Първо, през седмицата, в отложен мач, новите лидери победиха ФК Стеф Фреш, с 4:3. Те водиха до самият край с четири безответни гола, но шампионите направиха късен щурм и  за малко да обърнат резултата. Ивайло Христов, Веско и Милен Панчеви и Петко Моровяков бяха точни за победителите.

В Неделя, резонно бе победен и тима на Вихър Яворец, със 17:1. По четири гола вкараха Климент Велев и Веско Панчев, а по три добавиха Ивайло Райнов и Милен Панчев.

В равностоен мач, Приятели надигра тима на Street football, с 4:1. Хеттрик за победителите отбеляза Антон Тонев, а момчетата от Шумата направиха фрапиращи пропуски пред вратата на Даниел Тапов.

В много интересен мач, с доста обрати в резултата, Веспа продължава да е без загуба, след като победи Рио, с 5:3. По два гола вкараха Павел Лолев и Здравко Христов.

Захари Михайлов, с два гола, задържа тима на ФК Старо Село 777 на второто място в класирането. Мачът с Ястребите бе много интересен, но накрая ликува тима на Кирил Каменополски, с 5:2.

Малко изненадващо, но напълно заслужено, след прекрасна игра, отборът на FC Eagles победи тима на New Boys, с 3:1, след голове на Атанас Гинев, Тихомир Станев и Станислав Цанков.

В последната среща за деня, бе и най - голямата драма. Отборите на ФК Стеф Фреш и Идеал Стандарт Видима загърбиха защитният футбол и направиха истински голов спектакъл. След много обрати и изравнявания в резултата, шампионите от миналата година грабнаха трите точки в края, след победа с 6:5. С хеттрик за победителите се отличи Иван Лесев.

Идната Неделя, 5 Ноември, предстои поредният, 9 кръг от АНЛ Габрово.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата