новини от региона

Девет двубоя от "Siza Sport КУПАТА НА ПЛОВДИВ" ще се играят през следващата седмица

От утре по терените на Младежки Център Пловдив, ще се играят срещите от 1/16 финалите на най-големия елиминационен турнир в града  ни "Siza Sport КУПАТА НА ПЛОВДИВ". Именно отборът на спонсора на надпреварата, ще даде начало на този кръг, като в понеделник от 21ч започва срещата FC Siza Sport - АФК ДИОМЕТРАН. Победителят от този двубой ще премери сили с "La Furia" на 1/8 финалите.

Във вторник ще се изиграят четири мача - един изостанал 1/32 финален мач: КЦМ 2000 ГРУП - АПФК Пловдив и три от текущия 1/16 финални срещи: Последен Шанс - Балканска ГозбаЕЛМА ТАКСИ - Тарос Трейд и DEMBA TEAM - Пълдин Атлетик.

В сряда има още два 1/16 финала: Бактрейд - AFC Cvet Junior и Любекс - ИНФИНИТ ЕНЕРДЖИ, а в четвъртък е вторият отложен 1/32 финал Мосад - Фитони.

Последният двубой през тази седмица ще противопостави Лаос с победителят от двубоя КЦМ 2000 ГРУП - АПФК Пловдив. Последният мач от 1/16 финалната фаза, ще се изиграе на 3 ноември и в него участие ще вземат VIP Dent и победителят от Мосад - Фитони.

Регламента на турнира предвижда да се играе на принципа на директно елиминиране в един мач, с продължителност две полувремена по 25 минути. В случай на равенство в края на мача се изпълняват по 5 дузпи. Напред продължава победителят от двубоя, по схемата по-горе. Както вече съобщихме в началото на надпреварата , от онлайн магазина SIZA SPORT.com  обещават, че за това издание на "Siza Sport КУПАТА НА ПЛОВДИВ" са подготвили като награда ваучер за спортна екипировка на стойност 400лв., който ще връчат на победителят за сезон 2017/2018. 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици