новини от региона

РЕШЕНИЕ НА ДИСЦИПЛИНАРНАТА КОМИСИЯ НА ГФЛ ОТ 16.10.2017г.

Дисциплинарната комисия на ГФЛ разгледа докладите на длъжностните лица на срещите "Пълдин Атлетик - ИНФИНИТ ЕНЕРДЖИ" и "Old School - La Furia", като взе следните решения:

1. Наказва ХРИСТО ШАХАНОВ  (ИНФИНИТ ЕНЕРДЖИ) със спиране на състезателните права за  10 срещи от шампионата на  ШАНС 2000 ВИСША ЛИГА (пропуска мачовете след 7-ми кръг), както и няма право да се състезава във всички останало турнири до изтичане на наказанието, за получен червен картон за невъздържано поведение и блъскане на съдията на срещата. Наказанието е съгласувано с Дисциплинарния правилник на БФС - член 24.

2. Наказва СТОИЛ ПЛАВОВ (Old School) със спиране на състезателните права за 1 среща от шампионата на  LA LIGA  (пропуска срещата от 6 кръг), за получен червен картон за игра с ръка в игрова ситуация, спираща обещаваща атака.

3.Поради отказ от страна на отбора "Щ+Щ" да продължат участие, изважда отбора от участие в сезон 2017/2018, група "LA LIGA".

4. Анулира всички мачове с участието на "Щ+Щ", като статистиката от тях (голове, картони, удари и т.н.) се запазва в полза на играчите, но се анулират точките, спечелени от отборите.

5. Поради отказа на 2 отбора в "LA LIGA", при определяне на крайното класиране в "CALCIO", при влизане в "BUNDESLIGA", на първите пет отбора ще се махнат точките, спечелени срещу последните два отбора в крайното класиране и тогава ще се разделят на две, за да се запази принципа за равнопоставеност, важащ за всяко състезание.

 

   

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици