новини от региона

СОД DSC излезе начело на Business League след като отбеляза 9 гола

СОД DSC вкара цели 9 гола на дебютиращият в надпреварата тим на SG Експресбанк и оглави класирането в MFL Business League.

Срещата между SG ЕКСПРЕСБАНК И СОД DSC започна по интересен начин след като още в 3' мин. "банкерите" поведоха в резултата след гол на Любомир Спасов. Последва щурм към вратата на SG ЕКСПРЕСБАНК и до 17' мин. на срещата "охранителите" вече водеха с 3:1, след два гола на капитана Делян Колчев и гол на Георги Златев. До полувремето "банкерите" се върнаха в мача след попадение на организатора на тима Ивайло Лазаров и завързаха двубоя.

Второто полувреме започна вихрено за СОД DSC и само за в рамките на 8' минути Никола Петров оформи своя хеттрик и разби надеждите за добър резултат на своя опонент. След рязката промяна в резултата, отбора на SG Експресбанк не успя да се противопостави и се отпусна съвсем в края. Това даде предпоставки на "охранителите" да добавят още няколко попадения дело отново на Никола Петров, Делян Колчев, който също завърши с хеттрик и Георги Златев. Така срещата завърши при резултат 9:2 в полза на СОД DSC.

В следващият кръг тима на SG Експресбанк почива, докато СОД DSC се изправя в Сряда 18.10 от 20:00 срещу "брокерите" от JFD Brokers на Hadzhiev Stadium. 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици