новини от региона

ИМОТЕКА ПИСАХА ОТЛИЧЕН НА AMICI

Отборът на ИМОТЕКА постигна изразителен резултат в срещата си срещу пицарии Amici и тръгна уверено в 3-то издание на MFL - Business League.

Новият отбор от тази есен, тимът на ИМОТЕКА вкара цели 6 гола във вратата на "пицарите" от Amici и застана на 2-ро място във временното класиране. Срещата започна отлично за символичните домакини в тази среща и още в 3-та минута поведоха в резултата след гол на най-опитният състезател в тима Неделчо Тодоров. До края на полувремето ИМОТЕКА вече водеха с 3:0, за да дойде последната минута на 1-то полувреме, в което Димитър Петков спаси честта на Amici и върна едно попадение. През втората част обаче имаше само един отбор, който бележеше и това бяха ИМОТЕКА. В края на срещата таблото показваше 6:1, а ИМОТЕКА грабнаха своите първи 3 точки в надпреварата.

В Сряда 18.10.2017г. ИМОТЕКА ще имат тежката задача срещу шампиона Carlsberg, а Amici се изправя срещу i-CARD. Мачовете са ИМОТЕКА-Carlsberg в 22:30 и Amici - i-Card от 21:45. Мястото на срещите е Hadzhiev Stadium. 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици