новини от региона

ЦСКА VF И ЛАЗУР СВЕТИ ВЛАС СЕ КЛАСИРАХА ЗА ФИНАЛИТЕ НА ШАМПИОНСКА ЛИГА

МФК ЦСКА VF НАДВИ С 2:1 ЛАЗУР СВЕТИ ВЛАС И СЕ КЛАСИРА ЗА ФИНАЛНАТА ФАЗА НА ТУРНИРА ЗАЕДНО С БУРГАЗЛИИ

Отборът на ЦСКА Varna FIRM постигна две победи във вторият кръг от груповата фаза на Шампионска Лига и още преди последните срещи от груповата фаза в гр. Бургас, заедно с тимът на Лазур Свети Влас е сигурен участник напред в надпреварата.Припомняме, че в първият кръг в гр. Сливен, варненските армейци постигнаха победа над домакина МФК Камите и тежка загуба от Лазур Свети Влас.

Класирането не дойде лесно, но ЦСКА Varna FIRM показа, че тепърва навлиза в този тип турнири и няма да е лесен съперник за никой от класните участници в надпреварата. Армейците показаха характер и измъкнаха победата от Лазур Свети Влас буквално в последните минути на срещата след заучено положение от корнер и гол на Мартин Великов. Срещата като цяло бе изпълнена с много нерви, а главният рефер на срещата Николай Хаджиев показа цели 4-ри картона на двата отбора. В крайна сметка Лазур Свети Влас също се класира напред в надпреварата след като победи Камите Сливен с 3:0 при мач в който през втората част момчетата на Динко Денев също заиграха с 5 човека, като своя съперник в знак на феърплей и подържане на приятелския дух в състезанието. 
В последният двубой от този втори кръг в гр. Варна, ЦСКА VF победиха с 6:3 отбора на Камите и единственото което остана да разрешат с отбора на Лазур Свети Влас е кой ще е следващият съперник на двата отбора в 1/16 финал на турнира.

Следващите срещи от групата са в гр. Бургас на 29.10.2017 от 10:00 на игрищата на спортен комплекс "Славейков". 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици