новини от региона

Днес се разпределят отборите в Siza Sport КУПАТА НА ПЛОВДИВ 2017/2018 в потоци до финала

Днес в 18:45ч. на базата на ПФК "Ботев" ще бъде изтеглен жребият за "Siza Sport КУПАТА НА ПЛОВДИВ". Водещ на церемонията ще бъде спортния топ журналист Валери Станков, като гостите на церемонията ще бъдат изненада. На днешния жребий отборите ще бъдат разпределени в потоци и ще знаят до финала кой е следващия им съперник. Схемата, по която ще се проведе турнирът от тук нататък е следната: 

Както се вижда осем отбора ще се класират директно за 1/8 финалите, а останалите 16 ще образуват 8 двойки, които ще се борят за среща с тези осем. Оттам нататък нещата ще се случват по схемата по-горе. Отборите, които преодоляха първата пресявка са следните: ФК Даяна, Последен Шанс,  La Furia, АКВА БИЛД, МФК Евмолпия, Лаос, Балканска Гозба, FC Siza Sport, ЕЛМА ТАКСИ, DEMBA TEAM, VIP Dent, AFC Cvet Junior, Пълдин Атлетик, Любекс, FC FIGHTERS, Old School, АФК ДИОМЕТРАН, Бактрейд, No Mercy, Тарос Трейд, ИНФИНИТ ЕНЕРДЖИ, Ф.К. ОАЗИС, победителят от Мосад - Фитони и победителят от КЦМ 2000 ГРУП - АПФК Пловдив. Жребият няма да бъде дирижиран и всички отбори са с равен шанс.

Както вече съобщихме в началото на надпреварата, от онлайн магазина SIZA SPORT.com  обещават, че за това издание на Siza Sport КУПАТА НА ПЛОВДИВ са подготвили като награда ваучер за спортна екипировка на стойност 400лв., който ще връчат на победителят за сезон 2017/2018. 

Може да проследите жребият на живо в You Tube канала на Градска Футболна лига.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици