новини от региона

РЕШЕНИЕ НА ДИСЦИПЛИНАРНАТА КОМИСИЯ НА ГФЛ ОТ 09.10.2017г.

Дисциплинарната комисия на ГФЛ разгледа докладите на длъжностните лица на срещите "ФК Илюминати" - "Пълдин Атлетик""Тарос Трейд" - "СИНИ ОРЛИ" и "АКВА БИЛД" - ФК "Даяна", като взе следните решения:

1.Поради отказ от страна на отбора "Malki Koteta" да продължат участие, изважда отбора от участие в сезон 2017/2018, група "LA LIGA".

2. Анулира всички мачове с участието на "Malki Koteta", като статистиката от тях (голове, картони, удари и т.н.) се запазва в полза на играчите, но се анулират точките, спечелени от отборите.

3. Наказва ВЕСЕЛИН ДИМИТРОВ (Тарос Трейд) със спиран е на състезателните права за 1 среща от шампионата на  ШАНС 2000 ВИСША ЛИГА (пропуска срещата от 7 кръг), за получен червен картон в игрова ситуация.

4. Наказва БОЯН МИНЧЕВ (АКВА БИЛД) със спиране на състезателните права за 1 среща от шампионата на  ШАНС 2000 ВИСША ЛИГА (пропуска срещата от 7 кръг), за получен червен картон за бурно и невъздържано поведение.

5. Наказва ПЕТКО ФАНЕВ (Пълдин Атлетик) със спиран е на състезателните права за 1 среща от шампионата на  SIZA SPORT КУПАТА НА ПЛОВДИВ (пропуска срещата от 1/16 финалите: DEMBA TEAM - Пълдин Атлетик), за получен червен картон (втори жълт) в игрова ситуация. 

 

 

  

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици