новини от региона

Марин Неделчев и Иван Димитров ще гледат БЪЛГАРИЯ - ФРАНЦИЯ, благодарение на WINBET ШАМПИОНСКА ЛИГА

Късметлиите познаха резултати от мачовете от 1 кръг в група Е1

Марин Неделчев от "Инфинит Енерджи" и Иван Димитров от ФК "Елит" ще имат възможност да наблюдават на живо на националния стадион "Васил Левски", европейската квалификация  "БЪЛГАРИЯ" - "ФРАНЦИЯ". Това става възможно, след като двамата играчи от Градска Футболна Лига успяха да познаят изхода от срещите от 1 кръг в група Е1, на WINBET ШАМПИОНСКА ЛИГА. 

Нападателят на елитния "Инфинит Енерджи" Марин Неделчев, позна изхода на срещата "КЦМ 2000 ГРУП" (Пловдив) - "El Stars" (Елин Пелин) 3:1, играна на 30 септември в Пловдив. Халфът на ФК "Елит" Иван Димитров прогнозира успешно крайното 5:1 между "КЦМ 2000 ГРУП" (Пловдив) и "Мосад" (Асеновград), игран същия ден, няколко часа по-късно. Единствено срещата "Мосад" (Асеновград) - "El Stars" (Елин Пелин) 4:4, се оказа доста трудна за прогнозиране, след като никой не позна нейния изход. 

Сега двамата късметлии ще могат да наблюдават последния домакински мач на избраниците на Петър Хубчев, срещу звездната селекция на "Франция", от сектор "В" на стадиона и да подкрепят трикольорите. Градска Футболна Лига продължава да дава възможност на всички свои членове, фенове и приятели, да се наслаждават на мини футболния живот в град Пловдив, с подкрепата на Българска Асоциация Мини Футбол и Български Футболен съюз. Очаквайте още изненади и награди с домакинските мачове на "VIP Dent" и FC "FIGHTERS" в WINBET ШАМПИОНСКА ЛИГА.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици