новини от региона

Интересен трети кръг, в Неделната лига на Габрово

Идеал Стандарт Видима излезе начело

Интересни и вълнуващи срещи, поднесе третия кръг, от Неделната лига на Габрово, игран тази Неделя, на сп.комплекс Трендафила.

В първата среща, Идеал Стандарт Видима победи Рио, с 3:0, излизайки начело в класирането, с трите точки. Точни за класическата победа бяха Христо Чанков, Сашо Тодоров и Мартин Трифонов.

Веспа също продължава без грешка, надигравайки Приятели, с 4:0. На два пъти точен бе Здравко Христов, а по един гол добавиха Павел Арнаудов и Павел Пайнаров.

Шампионите от ФК Стеф - Фреш, също са без грешка до тук. В реално, първата си изиграна среща, за сезона, те бяха убедителни, отнасяйки Street football, с 12:1. Осем гола реализира Иван Лесев, а четири добави Детелин Станчев.

FC Eagles се измъчи доста, но все пак победи тима на Kamenitza, с 4:3. В предварително очакваният, за лек мач, с два гола се отличи Венци Иванов.

Изявяващият сериозни амбиции, тим на ФК Габрово - Палаузово, не срещна трудности с тима на Вихър Яворец и го надигра, с 9:2. Над всички за победителите, с пет гола, бе Павел Велчев.

Копакабана и ФК Ястребите изиграха истинска футболна драма, завършила без победител, 3:3. Климент Велев вкара два гола за носителите на купата и суперкупата, като минути преди края те се виждаха победители, водейки с 3:1. Два гола на Нено Караджов и късен гол на Димитър Дончев, оставиха спора неразрешен.

Интересен мач поднесоха и два от участниците ни в Лига България. След много обрати, ВАС Етъра победи ФК Старо Село 777, с 5:4. Денислав Гинев отбеляза два гола за загубилите в мача, а за ВАС Етъра по два пъти се разписаха, Станислав Колев и Петър Костадинов.

Тази Неделя, стартира и габровското участие в републиканските първенства на БАМФ. В турнира Лига България, на терена на сп.комплекс Олимп в град Тетевен, първи честта на Габрово, ще защитават футболистите на ВАС Етъра, излизайки срещу Спортинг Троян и Шерифа Тийм от Плевен. Всички ще следим с интерес тяхното представяне, докато тече четвъртия кръг на АНЛ Габрово, на сп. комплекс Трендафила.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици