новини от региона

ЦСКА вдигна суперкупата на МФЛ

ЦСКА VF победи с 2:1 Дубала и започна сезона с трофей

 Стелиян Стоянов и неговият ЦСКА - VF започнаха годината с трофей след победа във финала за "СУПЕР КУПАТА НА МФЛ", който се проведе за първа година и събра над 30 привърженика на двата тима в спортен комплекс "KU DE TA Park". 

 Мача започна равностойно с атаки и към двете врати, като още в 6' минута Юлиян Димитров откри резултата в полза на варненските армейци, след комбинация с бранителя Петър Иванов и прострелващ удар извън наказателното поле. Футболистите на Ивайло Станчев вдигнаха оборотите моментално, но до края на полувремето резултата остана непроменен. 

 Второто полувреме започна на по-високо темпо от началото на срещата, като и двата отбора търсеха ново попадение и 8' мин. преди края на срещата ЦСКА VF отново отбеляза. Този път точен бе Станислав Джамбазов с топовен изстрел от 15 м. в горният ляв ъгъл на стража на Дубала. В 46' все пак Дубала върна едно попадение, чрез Дилян Георгиев, а в последните минути дори вратаря Илиян Илиев излезе, за да увеличи натиска пред армейската врата. До нов гол обаче така и не се стигна и ЦСКА Varna FIRM вдигна "СУПЕР КУПАТА НА МФЛ".

 Във Вторник от 20:00 в конферентната зала на хотел "Черно море" двата отбора ще научат и програмата за новият сезон в МФЛ.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици