новини от региона

ЦСКА среща Станчев и компания във финала за суперкупата на МФЛ

ЦСКА и Дубала ще дадат началото на един от най-вълнуващите сезони в минифутбола в България

 Шампионите от висшата лига през изминалият сезон ЦСКА-Varna FIRM ще се изправят срещу носителя на купата на най-комерсиалният турнир MISHO SPORT CUP, отбора на МФК Дубала във финал за СУПЕР КУПАТА на МФЛ. Двубоят ще се проведе в спортен център "КуДеТа парк" тази неделя 24.09.2017 г. от 20:30h. Мачът ще може да се гледа на живо в youtube канала на лигата , а също така линка ще бъде споделен в официалната страница на МФЛ-Варна и другите страници на асоциацията. Входа ще е свободен и всеки любител на мини футбола ще може да дойде и да гледа качествен мини футбол изнесен от два отбора доказали се в минифутболният живот на Варна и региона.

 Носителя на най-комерсиалният турнир MISHO SPORT CUP - МФК Дубала излиза с новият си облик, без вече професионално играещият Севдалин Стайков, но пък с не остаряващият Пламен Цветков, лидера в атаката си Ивайло Станчев, разпределителя Марти Иванов, пазителя на отбора Илиян Илиев и всички звезди на мини футбола, с които разполага безспорно един от най-качествените отбори във Варна и региона. От своя страна един от най-титулованите отбори по мини футбол, отборът на Стелиян Стоянов - МФК ЦСКА Varna FIRM, няма да може да използва Георги Карагеоргиев, който се подвизава по терените в Италия, както и контузения Георги Герасимов, но за сметка на това ще присъстват головата машина Иван Жеков, кросфит титана Мартин Великов, най-интелигентният и най-големият спортсмен Петко Петков, както и българският еквивалент на Джи Джи Буфон - Иван Иванов. 

 За настроението в зала пък ще допринесе "сепак тигъра" Добри Атанасов. Мотото под което ще се провеждат мероприятията през настоящият сезон ще бъде "НЕ НА АГРЕСИЯТА" !

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици