новини от региона

Шампиона на Белослав ще допълни елитната група във Варна

МФК Las Bellas от гр. Белослав става поредния качествен състав в Royal League в гр. Варна

Тази вечер капитана и главен мениджър на Las Bellas от гр. Белослав, обяви че отборът тази година ще вземе мястото на МФК Възраждане в Royal League в гр. Варна и със своите момчета ще мерят сили срещу най-добрите отбори по мини футбол от гр. Варна. В състава личат имената на Иван Добрев бивш халф на Спартак и юноша на Черно море, Йордан Пенев също бивш състезател от Спартак Варна през най-добрите му години, Иван Илиев и др. опитни състезатели от Белослав и региона.

Отборът ще вземе участие за първи път и в Шампионска лига като шампион на гр. Белослав през сезон 2016/2017, където е в група със Зайчино (Шумен) и Силвър Клуб (Бургас). Състава ще домакинства е гр. Белослав за мачовете си от републиканския турнир Шампионска Лига.

Тази новина означава, че интереса към шампионата в гр. Варна, се е покачил и през този сезон, а от организаторите са подготвили доста по-атрактивни изненади за своите участници и очакват голям зрителски интерес както в залата така и в youtube и sportal.bg където ще бъдат качвани всички мачове от Royal League.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици