новини от региона

РЕГЛАМЕНТ ЗА УЧАСТИЕ В СЕЗОН 2017/2018 НА TIFA Football 8

МФЛ Ви кани да се запишете в най–интригуващата лига по мини футбол в страната. В битка за първото място ще се изправят отбори с възрастово ограничение от 16 до 65 години. Срещите ще се провеждат  в четвъртък вечер от 20 и 21 часа на игрищата на 60-класното в ж.к. Тракия. Всеки отбор ще има по една среща веднъж в седмицата.

Отборите ще имат право на 1 отлагания на полусезон – 24 часа преди футболната среща. Задължително ще трябва да  изиграят отложения си мач в рамките до една седмица след промяната на срещата. Това ще става, след като отборите се разберат за удобен и свободен час в комплекса. При неразбирателство, екипа на МФЛ  ще наложи  час и ден на срещата. Програмата и жребият ще бъде изтеглен и публикуван на 11.10.2017 за целия сезон. Тогава ще бъде и откриването на лигата.

На 14.11.2017г. ще бъде даден старта на ТИФА ФУТБОЛ 8 от 20:00 ч.. Специални гости и известни величия на футбола ще дадат старт на футболния шампионат.

Мачовете ще се играят във формат 7+1. Смените ще бъдат неограничени, а времето на футболната среща ще продължи в две полувремена по 20 минути с една минута почивка. Всяко умишлено забавяне на играта от страна на играч ще бъде санкционирано с устна забележка, а  при повторно действие с официално предупреждение – ЖЪЛТ КАРТОН, лишаващ състезателя от право на игра за 5 минути, а до тогава го замества друг от резервите. При липса на такъв, отбора играе 5 минути с човек по-малко. Всеки ЧЕРВЕН КАРТОН  елиминира играча моментално за мача и ще бъде наказан с автоматично лишаване от игра и на следващата среща. Всеки шпагат и опасна игра, високо вдигнат крак в лицето на противника в разстояние на 20см. и опасна игра ще бъде санкциониран с фаул и по преценка на съдията с жълт картон.

Няма да бъдат допуснати в никаква форма груба игра, непристойно поведение или расизъм!!!

Повече информация за правилата ще видите в сайта ни mflbulgaria.com или на bamf-bg.eu.

Футболната лига включва общо 20-26 мача за целия период .Таксата за участие се заплаща предварително за  целия турнир (1190лв.), както  и такса на отбор от 59лв. и картотеките – 6лв за всеки играч до 10.10.2017г. Всеки, който се регистрира до 15.09.2017г.  ще получи отстъпка от таксата на стойност 59лв. Таксата от 1190лв се заплаща на 4 пъти. Първо 300лв при записване на отбора. Втора такса от 300лв на 11.10.2017г. Трета такса на 1.12.2017г. Четвърта такса на 1.02.2018г от 290лв. По този начин при регистрирани 10 играча на отбор се пада по 30лв при всеки трансфер. Така няма да се събират след мачове пари на играчите и депозит. Всички отбори ще получат фактура при всяко плащане. При еднократно плащане на цялата сума от 1190лв. Отбора получава безплатни фланелки с надпис и номер -10 броя.

Важно: При записване на всеки отбор, капитанът трябва да напише всички документи за регистриране на отбор в лигата. Те ще му бъдат изпратени след създаване на профил на отбора в системата: http://bamf-bg.eu/register. По време на първенството всеки отбор има право без ограничение да картотекира играчи  - 5 мин преди футболната среща. MFL BULGARIA няма да допуска играч без картотека, декларация и всички нужни документи за организиране на спортно мероприятие  изисквани от лигата.

Важно: Всеки отбор ще играе по веднъж с останалите в лигата, като след това ще бъдат разделени на две групи. Така по-силните ще играят за първата група, а по-слабите за долната група. Шампион става първият на горната група.

При предварително прекратяване на участието си от  страна на отбора или при неявяване на футболната среща по програма, МФЛ БЪЛГАРИЯ не връща сумата за самия мач и останалите не изиграни мачове до края на лигата.

При неявяване на отбор във футболна среща  или  предварително отказване от лигата се пада служебно с резултат 5:0. Така другия отбор печели служебно и  прибавя 3т. в своя актив.

НАГРАДЕН ФОНД

Голмайстор – безплатни нощувки за 7 дни в една от 300 избрани дестинации в Европа. (Организирани от RENTIN.BG)  

1-во място: Купа, медали и квота за Гранд Финалите между финалиста на МФЛ Бизнес Лига Пловдив и ТИФА Футбол 8. Победителя от финалистите на МФЛ Бизнес Лига и ТИФА Футбол 8 ще играят два мача по между си във формат Футбол 6 и Футбол 8. Резултата от двата мача ще определи финалиста, който получава (8 билета за мач на Милан в Италианското "калчо", плюс транспорт и застраховка.)

Допълнителни изненади и подаръци от нашите партньори.

2-ро място: Медали

3-то място: Медали

За долната група също ще има медали на първите три отбора по точки.

Награди за Голмайстор, Вратар, Капитан, Феърплей и много други изненади от нашите партньори.

Крайна дата на записването е  10.10.2017г.

За повече информация:        WWW.MFLBULGARIA.COM

Facebook pages:                    MFL PLOVDIV LEAGUE

Tel.:                                      0886971086

E-mail:                                  mflplovdiv@abv.bg 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици