новини от региона

Дебютантът FC FIGHTERS шокира на старта на сезон 2017/2018

Вчера бе дадено началото на ШАНС 2000 ВИСША ЛИГА

Шампионатът на Градска Футболна Лига се поднови със старта на мачовете от 1 кръг на ШАНС 2000 ВИСША ЛИГА. Началото на сезон 2017/2018 дадоха "ИНФИНИТ ЕНЕРДЖИ" И "ЛАОС", който изпревариха със секунди играчите на мача "Балканска Гозба" - FC "FIGHTERS". Макар и изпитващи затруднения, поради липсата на основни играчи, нивото на двубоите не беше никак лошо, като за 50 минути се отбелязоха 24 попадения. Играта на котка с мишка от страна на "ИНФИНИТ" завърши с гръмка победа с 10:5, с което жълти-сините загатнаха, че и през този сезон няма да бъдат в зоната на обречените. Костадин Манчев отбеляза 5, а Марин Неделчев добави 3, с което върха в голмайсторската класация бе окупиран рано-рано.

Запомнящ се дебют в елита си устроиха футболистите на FC FIGHTERS. Гръмка победа с 8:1 в двубой, за който очакванията бяха да бъде загубен, само показва, че подценяването на "червено-черните" няма да се отрази никак добре на съперниците им. На другия полюс е настроението в лагера на "Балканска Гозба". Този нокдаун от дебютант, сякаш върна спомените от тежкия преден сезон, когато "кулинарите" едва спасиха мястото си в елита. Запомнящ се момент в срещата остава хеттрика на Иво Караджов  за "росо-нерите".

Дербито на първият кръг определено бе "ИМХОТЕП" - "СИНИ ОРЛИ". Съставени от куп бивши професионалисти, очакванията към ексшампиона за 2015г бяха приповдигнати. За съжаления ранния старт на шампионата повлия и на двата тима, в които ясно личаха имената на доста стойностни играчи. Все пак, очаквано срещата поднесе мини футбол от висока класа, на която може да се насладите на записа по-долу. "Бразилците" показаха обичайната си "самба" и категорично победиха с 8:5, въпреки, че в края на срещата се разколебаха за минути. Димитър Александров - Меси направи разликата в тази среща, като наниза цели 5 попадения за "ИМХОТЕП".

Днес ще се изиграят останалите 4 двубоя от 1 кръг на ШАНС 2000 ВИСША ЛИГА, след като "КЦМ 2000 ГРУП" победи служебно "Пълдин Атлетик".

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици