новини от региона

МФЛ и Градска Футболна Лига с общ проект "МФЛ Бизнес Лига Пловдив"

Ръководствата на МФЛ Бизнес Лига Пловдив и Градска Футболна Лига се договориха за стартирането на съвместен проект, свързан с развитието и популяризирането на "МФЛ Бизнес Лига Пловдив". На 29.09.2017 година ще се открие сезон 2017-2018 и „Бизнес отбори“ ще мерят сили в шампионата, като голямата награда  за първенеца ще е посещение на домакински мач в Италия на футболен клуб Милан

Отборите ще играят по веднъж и после ще бъдат разделени на две групи. Всяка група ще се бори за различни награди. Почивки, екскурзии, бира, статуетки и много други призове са осигурени от любезните партньори на лигата. Всяка фирма може да се запише, както и всеки отбор чиито бизнес иска да бъде рекламиран може да се сформира от приятели или служители на бизнеса. В шампионата няма да записват само корпоративни отбори и техните служители, а и частни лица и техните приятели, които сформират „Бизнес отбор“. През новия сезон 2017/2018, на всяка футболна среща, след постигането на настоящото споразумение, на мачовете от МФЛ Бизнес Лига Пловдив ще се води пълна статистика в реално време . Всеки отбор от Градска Футболна Лига ще може да се включи в надпреварата, като ползва преференции.

Специално за спорозумението бе пристигнал младия талант на българския футбол  Найден Христев. Той бе участник на миналогодишното Републиканско Първенство на МФЛ България. След като бе следен за развитието си, дойде и подписа му с Tenkov International Football Agency – TIFA. Така, младият 15 годишен талант бе на успещни проби в Германия и в момента играе в КФС Юрдинген – Германия.

Участниците в  шампионата на МФЛ Бизнес Лига Пловдив ще бъдат подсигурени с награди и изненади от различни  спонсори на надпреварата. Тенев Спорт дава 20% отстъпка за спортни екипи на всички отбори в лигата. Очаквайте пълни условия за участие и възможности за регистрация в следващите дни.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици