новини от региона

"Криско" - "Победа Царацово" е финалът на OPEN CUP ГФЛ 2017

Отборите на "Криско" и "Победа Царацово" спечелиха правото да се борят за трофея от тазгодишното издание на OPEN CUP ГФЛ. Двата тима стигнаха до финалната среща, след като победиха минимално съперниците си на полуфинала. "Криско" по италиански, вкара един на "Old School" и с бетонна защита устиска преднината си. Попадението на Николай Пачев в 36-та минута се оказа безценно, с което "шахматистите" си осигуриха поне сребърни медали.

С повече голове, но пак с гол преднина завърши двубоя на "Победа Царацово" с "ХЪШОВЕ". Двата тима си разделиха по едно полувреме, като летящият старт на царацовци им даде преднина с два гола на полувремето. Ивайло Жеков откри в 15-та минута. Атанас Тодоров удвои в 19-тата. И когато всички очакваха разгром на "победата", то "ХЪШОВЕ" извадиха най-силното си оръжие - силен дух. Тръгнаха да обръщат мача през втората част, като в 35-та Християн Момчилов върна едно попадение. Това принуди "Победа Царацово" да се отбранява, като в арсенала на "сините" влезнаха и по-здрави влизания. Това изнерви противника и те отговориха с подобен стил игра. Мачът загуби част от чара си и дори видяхме три жълти картона. Все пак целта за "Победа Царацово" бе постигната и повече голове не видяхме, за крайното 2:1.

Предстои в петък, 7 юли от 20ч "Криско" и "Победа Царацово" да определят кой ще вдигне трофея. Заповядайте на игрище 2 на спортния комплекс при Младежки център за да наблюдавате това зрелище, което ще ви достави истинско удоволствие от играта!

ЗАПИШЕТЕ СЕ ЗА НОВИЯ СЕЗОН НА ГРАДСКА ФУТБОЛНА ЛИГА

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици