новини от региона

"Последен Шанс" стана вторият нов член на ВИСША ЛИГА 2017/2018

Футболистите на "Последен Шанс" спечели финалния бараж за влизане във "ВИСША ЛИГА" 2017/2018, след като постигна категорична победа с 2:6 над коравия тим на "Младежка 1". "Червено-сините" постигнаха сладък реванш над съперника си, който им отмъкна титлата  в "BUNDESLIGA, но въпреки солидния резултат в края на срещата, тя в никакъв случай не протече гладко за тях. Двата тима си разделиха по едно полувреме. 

"Младежка 1" влезна в двубоя като победител от последната им среща и с натрупаното самочувствие и добра игра поведоха с 2:0. Ботьо Папунков откри в 3-та минута. Веселин Димитров удвои в 12-тата. Сякаш нещата тръгваха към това, "младежите" да постигнат нова победа, след като на вратата Димитър Динков не даваше шанс на съперника. Макар и трудно, "червено-сините" стигнаха до попадение в края на полувремето, дело на Христо Стаев. Това явно пречупи стройната игра на "Младежка" и през второто полувреме имаше само един господар на терена. Тодор Тимонов изравни още с подновяването на играта през втората част. Илиян Пехливанов направи обрата пълен в 32 минута. Отново Тодов Тимонов сякаш сложи точка на спора, минута по-късно. Това направи срещата да се доиграва и "Последен Шанс" вкараха нови две попадения до края на срещата. Николай Фатов заби в 43-тата, след асистенция на Димо Станков, а след това самия Димо оформи крайното 2:6 в 46-та минута.

Ето по този начин "Последен Шанс" спечели втората квота за ВИСША ЛИГА 2017/2018, след като това вече направи FC Fighters. За "Младежка 1" предстои "поправителен изпит". На 5 юли, сряда от 20:00ч "жълто-черните" ще играят с 14-ят във ВИСША ЛИГА - "ЛАОС", в директна битка за място в елита през новия сезон.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици