новини от региона

"Последен Шанс" спечели КУПА НА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА КУПИ

"Последен Шанс" излъга основния си конкурент през сезон 2016/2017г FC "Fighters", на финала на елиминационния мини футболен турнир КУПА НА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА КУПИ, побеждавайки ги с 2:1. По-този начин "червено-сините" вдигнаха трофея за 2017г, което им остана малка утеха, след изплъзналата им се титла в шампионата, която отиде именно в посока съперника.

В мач изпълнен с много драма и напрежение, в който не липсваше нищо от футболната игра, Димо Станков откри резултата за своя тим в 13-та минута. Николай Фатов удвои за Последен Шанс в 27-та минута. С цената на три жълти картона, предната бе запазена до края на мача, когато все пак FC Fighters се добра до почетно попадение, дело на Даниел Кутев. За повече символичните гости нямаха сили и така трофея се оказа в ръцете на капитана Илиян Пехливанов.

Ето кои бяха златните момчета за "Последен Шанс" в тази финална среща: Манол Гънчевски, Петър Ангелов, Илиян Пехливанов (к), Асен Караславов, Христо Петров, Георги Митев, Тодор Тимонов, Николай Фатов, Никола Пехливанов, Христо Стаев, Димо Станков и Зарко Гогов.

За "Последен Шанс" това е втори тройфей от Градска Футболна Лига, след като през новобранския си сезон 2016 успяха да спечелят "OPEN CUP ГФЛ". Тимът завърши на трето място в "BUNDESLIGA" и ще играе баражи за влизане в елита през новия сезон.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици