новини от региона

АФК ХАОС вдигна "Сребърната купа" от КЛК

АФК ХАОС спечели "Сребърната купа" от елиминационния турнир КУПА НА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА КУПИ, след като се наложи трудно, след изпълнение на дузпи, над коравия тим на АФК Диометран. В редовното време срещата завърши наравно - 1:1, а след 14 изпълнени дузпи, "трикольорите" триумфираха със 6:5.

Срещата започна по най-добрия начин за символичния гост АФК Диометрна. Михаел Пърчев си отбеляза автогол в 11 минута и това попадение внесе нужното спокойствие в играта на Диометран. Въпреки опитите на АФК ХАОС да изравнят, най-добрите на терена в тези минути до края на срещата се оказаха вратарите на двата отбора, които спираха всякакви опити за промяна на резултата. И тук дойде мига на капитана на "трикольорите" Иван Петков, който след асистенция на Николай Мекерев, върна своите в играта, с попадение 4 минути преди края на срещата.  Последва изпълнение на дузпи, в които психологическото предимство бе за ХАОС, след грешки на Никола Димитров и Деян Луков, и такава, без значение, на Михаел Пърчев, АФК ХАОС вдигна поредния си трофей в Градска Футболна Лига.

Ето имената на героите, стигнали до "Сребърната купа" на КЛК: Атанас Йорданов, Николай Мекерев, Жечко Узунов, Александър Сергеев, Иван Петков, Радослав Христев, Живко Камов, Цветан Гинов, Михаел Пърчев, Никола Гинов и Недялко Тотев.

"Сребърната купа" на КУПАТА НА ЛЮБИТЕЛИТЕ НА КУПИ е паралелна надпревара на основния турнир. В нея, право на участие придобиват отборите, които са допуснали една загуба в основния турнир. Влизайки в поток "втори шанс", то те следва да спечелят всички среши, за да спечелят трофея. В КЛК право на участие имат всички отбори от втория ешелон на ГФЛ.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици