новини от региона

Копакабана е носител на Купа Габрово 2017

Дузпи решиха финала

Завърши второто издание на Купа Габрово. В Четвъртък, на сп.комплекс Трендафила се изиграха финалните срещи, които наредиха и отборите в крайното класиране.

Осми завърши севлиевският Спарта, който не се яви отново и това изпрати младоците от Еса на седмото място. В мача за 5/6 място, Eagles победи FC Fresh, в много оспорван и динамичен двубой, с 2:0. Головете отбелязаха Александър Ширтев и Севдалин Борисов.

В мача за трето място, ФК Старо Село бе повече от убедителен и победи Палаузово/Интерпауър/, със 7:0. Два от головете вкара Божидар Василев.

Финалната среща започна с бърз гол на Калоян Илиев и ФК Стеф поведе. Мачът бе много динамичен и интересен, като в средата на второто полувреме, Ивайло Христов от Копакабана, възстанови равенството. Така, за втора поредна година, носителя на купата бе решен с дузпи. Ивайло Илиев и Иван Лесев от ФК Стеф пропуснаха, а Светлин Иванов и Ивайло Христов отбелязаха за Копакабана и донесоха купата на отбора, точно година, след като я загубиха, отново с дузпи, от Палаузово/Интерпауър/.

Голмайстор на турнира стана Христо Минчев от Палаузово/Интерпауър/, а за  играч на финалният мач единодушно бе обявен вратарят на ФК Стеф, Тихомир Петков, спасил няколко чисти положения за съперника.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици