новини от региона

Приключи груповата фаза на Купа Габрово 2017

Ясни са полуфиналните двойки

През седмицата приключи надпреварата в групите, на турнира Купа Габрово 2017.

В група А, Палаузово/Интерпауър/ бе спечелил първото място още след вторите мачове, но не се отпусна и в мач, само за престиж, разгроми FC Fреsh, със 17:3. Иво Георгиев и Христо Минчев отбелязаха по шест гола за успеха на своите. В другата среща, която бе и пряк двубой за второто място, Копакабана също бе убедителен, печелейки с 9:2 срещу Еса. Ивайло Христов, Ивайло Райнов и Светлин Иванов отбелязаха по два гола, а Христо Цонев се отличи с хеттрик за тима си.

В група Б полуфиналистите бяха ясни, като оставаше да се разпределят местата в крайното класиране. В спора за първото, ФК Старо Село 777 победи ФК Стеф, с 3:1, след голове на Павлин Иванов, Димчо Данов и Денислав Симеонов. В спора за третото място, севлиевският Спарта не остави съмнения в превъзходството си и надделя на Eagles, с 5:1.

Стана ясна и програмата за елиминациите. В Сряда, 24 Май, от 21.00 ч, в спор за разпределение на местата от пето до осмо, се изправят Спарта и FC Fresh. Другата среща от този поток, Еса - Eagles, ще бъде в Четвъртък от 21.00 ч.

Двата полуфинала също са в Четвъртък, 25 Май. От 19.00 ч играят Палаузово/Интерпауър/ и ФК Стеф, а от 20.00 ч е мачът ФК Старо Село 777 - Копакабана.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици