новини от региона

Стартира Купа Габрово 2017

И тази година осем отбора ще спорят за отличието

На 3 Май, стартира второто издание на Купа Габрово. И тази година, в надпреварата се включиха осем отбора, които бяха разпределени в две групи по четири. Там те ще играят всеки срещу всеки, след което ще продължат към пряката елиминация, за разпределение на местата от първо до четвърто и от пето до осмо.

В група А, Еса стартира повече от убедително, надигравайки FC Fresh, с 13:3. Младоците от школата на Янтра 1919, пръснати в различни отбори на АНЛ Габрово, показаха завиден синхрон и скорост в играта си и закономерно постигнаха двуцифрена победа. Даниел Христов отбеляза пет гола, хеттрик записа Андреян Христов, а по два гола за успеха добавиха Андреян Николов и Ивелин Стоянов.

В другият мач, се срещнаха миналогодишните финалисти, Копакабана и Палаузово/Интерпауър/. Палаузовци поведоха,с четири гола, два от които на Христо Минчев, а до последният съдийски сигнал бе оформен и крайният резултат, 4:2 в тяхна полза.

В група Б, смятаните предварително за фаворити, отбори, също стартираха с победи. ФК Стеф надигра Eagles, с 6:1, след хеттрик на Иван Лесев и два гола на Детелин Станчев.

ФК Старо Село 777 пък победи севлиевският Спарта, със 7:1. По два гола отбелязаха Димчо Данов и Денислав Гинев, а по един добавиха Божидар Ненов, Павлин Иванов и вратаря Радомир Николов, разписал се с красив, далечен удар.

Тази седмица, в Сряда и Четвъртък, ще се изиграят вторите мачове от двете групи, след които може би ще има и повече яснота около целите на всеки тим в турнира.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици