новини от региона

Аграрен Университет спечели благотворителния турнир в подкрепа на "ИСКАМ БЕБЕ"

Студентски съвет при "Академия за музикално, танцово и изобразително изкуство" организира БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТУРНИР по мини футбол, в подкрепа на фондация "ИСКАМ БЕБЕ", с любезното съдействие на Градска Футболна Лига. Събитието се състоя на 22.04. – 23.04.2017 г.(събота и неделя) на терените на "Младежки център" Пловдив, където се проведе надпреварата. Участие взеха пет студентски отбора, представители на академичната общност. 

Сърдечно благодарим на университетите, които се включиха в турнира - Аграрен университет (АУ-Пловдив), Медицински университет (МУ-Пловдив), Технически университет (ТУ-Пловдив) и Университет по хранителни технологии (УХТ-Пловдив) и техните Председатели на Студентските съвети. Благодарим и на представителя от страна на Фондация "ИСКАМ БЕБЕ"  – Вера Вулджева за прекрасните думи и подкрепата, която ни оказа, на Илияна Живкова – представител от Младежки център, гр. Пловдив, на Димитрия Тодорова – управител на Младежкият център, Христо Христов – главен експерт “Спорт и младежки дейности“ към Община Пловдив и на целият екип на Студентски съвет и Студентско представителство на АМТИИ и специално за Събина Бодурова – Председател на СС към АМТИИ, Димитър Станчев, Бояна Нанева - главни организатори от страна на Студентското представителство. Благодарим и на тези, които ни уважиха и посетиха нашето събитие.

Събраните средства в помощ на Фондация "Искам бебе" са 323, 44 лв.

Нека този турнир бъде една малка, но много успешна крачка към подпомагането на повече благотворителни каузи ! За едно добро и щастливо бъдеще!

Всички резултати от турнира вижте тук! 

Повече снимки разгледайте тук! 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици