новини от региона

Започна записването за турнира за купата на Габрово по мини футбол

Турнира започва в началото на май

Започна официалното записване за второто издание на турнира за купата на град Габрово по мини футбол. Първия носител на купата на Габрово е отбора на Палаузово Интерпауър.

В турнир могат да участват и отбори които не участват в първенството на Английската неделна лига, като турнирът ще се проведе по схема на групова фаза и директна елиминация. Минималният брой отбори за стартиране на турнира е осем отбора. Турнирът ще се провежда през седмицата като основните мачове ще бъдат в четвъртък след работно време.Крайният срок за записване е 30 април, тегленето на жребия ще бъде на следващия ден 1 май (понеделник), а самият турнир ще стартира в същата седмица.

В този турнир няма картотеки и не е задължително даден човек да играе за отбора в който участва за първенството. В един отбор могат да участват 12 записани човека, а минималния брой е 8 човека.

Записването става с предплащане на депозит от 30 лв. (за една среща, като последния мач от турнира не се заплаща). Всички отбори желаещи да се запишат нека да изпратят и заявка за участие в свободен текст на познатия ви имел: blfz_gabrovo@abv.bg

Предаването на депозита, както и списъка със участниците става при отговорника на БАМФ за Габрово Емил Драганов (тел.0884/906738)

Победителя в купата на Габрово ще има възможността да участва в републиканския турнир "лига България" през есента на тази година. Запишете се, очакват ви много футболни емоции и награди!

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици