новини от региона

Първи служебни загуби в АНЛ Габрово

Само четири мача се изиграха от 19 кръг

Само четири мача се изиграха, от 19 кръг на АНЛ Габрово. Две от срещите бяха отложени, а два отбора не се явиха за мачовете си. ФК Гипсострой 08, не успя да събере състав за срещата си с Копакабана и загуби служебно, с 0:5. Същата участ сполетя и тима на Лестър Сити, неявил се за мача си срещу Laziale.

Идеал Стандарт Видима поднесе изненадата на кръга, побеждавайки предварително соченият за фаворит, тим на Палаузово/Интерпауър/, с 6:2. Хеттрик реализира Мартин Трифонов, а два гола добави Никифор Велков.

ФК Трепни победи Приятели, с 2:0, след два гола на Радослав Гутев.

New Boys постигна трета поредна, убедителна победа, с 5:0 над Eagles. Два гола отбеляза Дейвид Арнаудов, а по един добавиха Димитър Зарков, Здравко Христов и Йоан Василев.

В Четвъртък, в отложен мач, дебютантите в лигата отнесоха и Магазинът "Катрин", с 6:1, с по два гола на Янко Зарков и Дейвид Арнаудов.

ФК Старо Село 777 победи с 8:3, Боди Груп Експрес. Хеттрих наниза Павлин Иванов.

В отложен мач игран през седмицата, Лестър Сити допусна загуба, с 3:13 от FC Fresh. По четири гола за победителите отбелязаха Деян Пенев, Георги Цветков и Светослав Стефанов.

В дербито на изминалата седмица, Копакабана и Палаузово/Интерпауър/, завършиха 2:2. Мартин Ангелов откри за шампионите, но Пенко Стефанов и Дамян Кънев, направиха пълен обрат за палаузовци. Минута преди края, Ивайло Христов изравни и смълча многобройната публика.

Следващият, 20 кръг на АНЛ Габрово, ще се проведе следващата Неделя, на 9 Април.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици