новини от региона

62 - годишен с гол в неделната лига на Габрово

Първа победа в дебюта за New Boys

ФК Стеф удържа с мъка лидерската позиция в АНЛ Габрово, побеждавайки Приятели, с 6:4, в мач с много драма и два червени картона. Приятели повеждаха на два пъти, в постоянната гонитба в резултата, но ФК Стеф, в крайна сметка стигна до обрат. Ивелин Лалев вкара два гола за загубилите, а също с по два за победителите, се отчетоха, Иван Лесев и Мирослав Косев.

ФК Трепни продължава да диша във врата на водача, след рутинна победа, над Боди Груп Експрес, с 3:0. Успеха бе донесен от баща и син Караджови. Нено Караджов отбеляза първите два гола, а баща му, Апостол оформи класическият резултат. Гол, който ще остане в историята на неделната лига в Габрово, тъй като авторът му, Апостол Караджов, в деня на мача навърши 62 години. По неговите думи, това е първото му попадение, от 35 години насам.

Магазинът "Катрин", спря хубавата пролетна серия, на ФК Гипсострой 08, побеждавайки го с 3:2. Автогол на Ганчо Коларов и точни попадения на Диян Коев и Искрен Дончев, бяха достатъчни за трите точки.

ФК Старо Село 777 също постигна победа, с 4:2, над Eagles. За селекцията на Кирил Каменополски, точни бяха Иван Георгиев, Спас Станчев, Стефан Иванов и Димчо Данов.

ВАС Етъра надигра категорично Laziale, с 8:4. Над всички бе голмайстора на отбора, Христо Минчев - Джими, отбелязал шест гола за успеха.

В дебютният си мач в лигата, тима на New Boys, заменил на полусезона отказалият се Ceratizit, постигна и първата си победа. За успеха с 2:1, над Идеал Стандарт Видима, точни бяха Йоан Василев и Янко Зарков.

През тази седмица предстои нова порция минифутбол на сп.комплекс Трендафила. В Четвъртък, от 19.00 ще се изиграят три отложени срещи, а в Неделя е поредният, 19 кръг от АНЛ Габрово.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици