новини от региона

Последна седмица на "LA LIGA" и "CALCIO"

От 3 април стартират "BUNDESLIGA" и "OPEN CUP ГФЛ"

Тази седмица ще се изиграят последният 13-ти кръг на "FLOOR DECOR LA LIGA" и последният 11-ти на "FLOOR DECOR CALCIO", групите от Оазис Градска Футболна Лига. С това приключва първата фаза и в долния ешелон на лигата и на практика ще сложи край на тези две групи. На тяхно място ще се появи група "BUNDESLIGA", в която 10 отбора ще спорят за място във "ВИСША ЛИГА" през сезон 2017/2018. Както вече сме обявили в началото на сезона, първите 5 отбора от "Calcio" и "La liga" ще намерят място в новата група, като заради изравняване на двете групи 6-ят в "FLOOR DECOR LA LIGA" ще играе допълнителен бараж с 5-ят в "FLOOR DECOR CALCIO", като в един мач на директно елиминиране ще определят десетият участник в "BUNDESLIGA". Всички останали отбори ще вземат участие в турнира "OPEN CUP ГФЛ". Жребият за новите групи ще бъде изтеглен на 28 март.

Регламента за "BUNDESLIGA" предвижда отборите да играят по един път всеки срещу всеки. Победителят в тази група, заел първото място в крайното класиране ще получи директна квота за ВИСША ЛИГА 2017/2018г. Заелият второ място играе със заелия трето място финален бараж за втората директна промоция за елита. Загубилият този двубой ще играе нов бараж, този път със завършилия на 14-то място във ВИСША ЛИГА отбор, като залогът е място в горната група. Завършилите от 4-то до 7-мо място отбори играят полуфинален бараж по схемта 4-ти vs 7-ми и 5-ти vs 6-ти. Победителите се срещат във финална битка, която им дава право на участие в бараж с 13-тия в крайното класиране на ВИСША ЛИГА, което ще е директен сблъсък за последното място при „майсторите“. Загубилите двата полуфинала, както и отборите завършили от 8-мо до 10-то място ще се включат в елиминационната фаза на "OPEN CUP ГФЛ".

OPEN CUP ГФЛ ще събере отборите, които не попаднат в топ 10, както и отборите, които са проявили желание по време на сезона, да е включат в ОАЗИС Градска Футболна Лига. Точна схема на турнира ще бъде обявена след администриране на шампионата, но по предварителни разчети, турнирът ще бъде разделен на 2 части: групова фаза и елиминации.  Точно колко групи, с по колко отбора, колко мача в тях, както и колко кръга ще са елиминациите ще стане ясно малко по-късно и ще бъде обявено в специална статия тези дни.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици