новини от региона

Хубав футбол и без изненади в 17 кръг на АНЛ Габрово

Лестър Сити на мелиметри от първата си точка

С хубав футбол и без изненади, премина 17 кръг от АНЛ Габрово, игран под непрестанен вятър, на сп.комплекс Трендафила, в неделният ден.

Още в първата среща, момчетата от Лестър Сити, бяха на милиметри от спечелване на първата си точка в лигата, губейки в крайна сметка от Гипсострой 08, с 2:3. Точни за победителите бяха Галин Илиев, Цветан Димитров и Радослав Драганов, а Коста Костов на два пъти връщаше своите в мача. Той можеше да стане и герой на мача, но в последните секунди, само напречната греда спаси вратаря Мартин Димов и неговите съотборници.

Във втората среща, временният лидер, ФК Стеф, разгроми Боди Груп Експрес, с 10:1. Иван Лесев добави нови седем гола към сметката си, а два отбеляза и Теодор Пенчев.

ФК Трепни направи емоционален обрат срещу ФК Старо Село 777, губейки с 0:2, след голове на Димчо Данов и Иван Георгиев. Импулс за селекцията на Тодор Гутев даде гола на Петко Златев, който бе последван от две попадения на Петър Недялков, за крайното, 3:2.

Приятели и Laziale не излъчиха победител, завършвайки 3:3. Ивелин Стоянов с два гола и Павел Митев, дадоха класическа преднина за Приятели, но в последните седем минути на мача, Павел Велчев, Даниел Христов и Бисер Стефанов измъкнаха точката за тима си, с късни голове.

ВАС Етъра бе безкомпромисен с тима на FC Fresh, побеждавайки го с 10:4. Хеттрик на Ивелин Павлов и по два гола на Пламен Ацаров и Александър Аспарухов, узакониха победата на отбора. С гол се отчете и капитана и вратар на тима, Тихомир Петков. За загубилите, два гола вкара, Мариян Йорданов.

Идеал Стандарт Видима, спечели в оспорван мач, срещу Eagles, с 3:1. Тон за победата, с два гола, даде защитникът Христо Чанков, а капитана Александър Тодоров подпечата трите точки за севлиевци.

В последната среща, Палаузово/Интерпауър/, надделя над Магазинът "Катрин", с 5:1. С хеттрик за победителите се отличи Пенко Стефанов.

През седмицата се изигра и отложената среща от есенният полусезон, между Приятели и Гипсострой 08, завършила 2:2. Галин Илиев и Радослав Драганов даваха аванс за селекцията на Траян Вилхелмов, на два пъти, но Ивелин Лалев и Иван Тапов, възстановяваха паритета.

Своята награда, за най - бърз гол на 16 кръг, пица от пицария Фреш, получи Иво Георгиев от Палаузово/Интерпауър/.

Следващият, 18 кръг, на АНЛ Габрово, е следващата Неделя, 26 Март, на сп. комплекс Трендафила.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици