новини от региона

РЕШЕНИЕ НА ДИСЦИПЛИНАРНАТА КОМИСИЯ НА ГФЛ ОТ 13.03.2017г.

Дисциплинарната комисия на ГФЛ разгледа неявяването на отбора на "Космос", отказа на "ШАШ" да продължи участие, жалбите на "Наказателите" и "АПФК Пловдив", получените червени каротни, натрупаните жълти такива и реши:

1. Отстранява от участие отбора на "Космос" до края на сезон 2016/2017. Всички оставащи мачове ще бъдат спечелени служебно от противниците им.

2. Прекратява участието на "ШАШ" в шампионатите на ГФЛ до края на сезон 2016/2017. Всички оставащи мачове ще бъдат спечелени служебно от противниците им.

3. Разгледа жалбите и на двата отбора и анулира резултата от срещата АПФК Пловдив - Наказателите, поради участие на незаписани състезатели и в двата отбора. Назначава преиграване на срещата.

4. Наказва САМУИЛ МАРТИНОВ (Пълдин Атлетик) със спиране на състезателните права за 1 среща от шампионата на  ФЛОР ДЕКОР ВИСША ЛИГА (пропуска срещата от 16 кръг), за получен червен картон.

5. Наказва МАРТИН ИВАНОВ (Балканска Гозба) със спиране на състезателните права за 1 среща от шампионата на  ФЛОР ДЕКОР ВИСША ЛИГА (пропуска срещата от 16 кръг), за получен червен картон.

6. Наказва ГЮРСЕЛ ВЕЛИ (ФК ОАЗИС) със спиране на състезателните права за 1 срещa от шампионата на  ФЛОР ДЕКОР ВИСША ЛИГА (пропуска срещата от 16 кръг), за получен трети жълт картон.

7. Наказва ИВАН МИЛЕВ (ФК ОАЗИС) със спиране на състезателните права за 1 срещa от шампионата на  ФЛОР ДЕКОР ВИСША ЛИГА (пропуска срещата от 16 кръг), за получен трети жълт картон.   

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици