новини от региона

Отново "Лига България" в Габрово

Един от 1/8 финалите е на наш терен

Две седмици след отпадането от турнира "Лига България" на ВАС Етъра, габровци ще имат възможността да гледат един от 1/8 финалите в надпреварата, на живо. В Събота, 11 Март, от 12.00 ч на сп.комплекс Трендафила, място сред най - добрите осем ще търсят А отборът от Русе и Оптимист Бургас.

Русенци са добре познати на габровската публика, след като именно тук те спечелиха предварителна група А, в компанията на Куршумите от Троян и Words от Бургас. На 1/16 финалите, А отборът победи Червена чета Радецки от Козлодуй, с 2:1, в мач, игран в Плевен.

Оптимист от Бургас, за пръв път ще играе на терена на сп. комплекс Трендафила. Бургазлии печелят група Б, в надпревара с Блясък Сливен и Уикенд Карлово, играна в Пловдив. Отново на терена на Младежки център, те отстраняват на 1/16 финал, Маска Ленс от Благоевград, с 3:2.

Очаква ни оспорван и интересен мач, между два отбора, победители в предварителните си групи, които ще определят един от осемте четвъртфиналиста. Началото е в 12.00. в Събота, на сп.комплекс Трендафила.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици