новини от региона

Започва пролетният полусезон на АНЛ Габрово

На 12 Март от 10.00 е началото

На 12 Март, в 10.00 ч е началото на пролетният полусезон на АНЛ Габрово. Стартът ще бъде със срещата между Гипсострой 08 и ВАС Етъра.

Очаква ни много интересен пролетен полусезон, с мачове които ще приковават вниманието на зрителите. Още в първата Неделя се срещат двата лидера в класирането. ФК Стеф и преименуваният 2+2, който вече се нарича ФК Трепни, ще водят през пролетта люта битка за шампионската титла. ВАС Етъра, Копакабана и ФК Старо Село 777 ще си оспорват бронзовите медали, но при възможност, със сигурност ще атакуват и челото, към което ще хвърлят по едно око. Палаузово/Интерпауър/ и Laziale със сигурност също не са се отказали от атака на призовата тройка. Два отбора, неотстъпващи по класа на челниците, ще направят всичко възможно за по - челно класиране.

При отборите във втората половина на класирането, също ни чакат много оспорвани срещи. Отбори с много футболни достойнства и немалко класа, които ще изненадват лидерите по време на пролетният полусезон.

За съжаление, поради организационни проблеми, симпатичният тим на Ceratizit, извести, че прекратява участието си на полусезона.

Заповядайте в Неделя, 12 Март, на сп.комплекс Трендафила, точно в 10.00 ч, за старта на вторият полусезон от АНЛ Габрово, 2016/2017.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици