новини от региона

Пролетния дял на шампионата стартира с дерби мачове

В последните дни на февруари, стартира пролетния дял на ОАЗИС ГРАДСКА ФУТБОЛНА ЛИГА. Честта да поведат хорото имаха играчите на "Old School" и "Сборная", които в голова фиеста си отбелязоха 14 гола, за кеф на малцината зрители по трибуните.

Първият здрав мач от ФЛОР ДЕКОР ВИСША ЛИГА изиграха "Бактрейд" и "Лаос", като битката за оцеляване в групата бе спечелена с 2:4 от "тотаджиите", като по този начин "оранжевите" изостават вече сериозно от конкурентите в групата. Този резултат се хареса на другите участници в горния ешелон, след като двата мача в 20 часа завършиха по същия начин. "Инфинит Енерджи" се наложи над "Фитони", а "КЦМ 2000 ГРУП" над "АПФК Пловдив". Така преди изиграването на останалите четири мача от 14-ти кръг, класирането води КЦМ 2000 ГРУП с 37 точки, следвани от VIP Dent с 33 (и два мача по-малко), трети са ИМХОТЕП с 26 точки.

Както знаете, след изиграването на следващия 15-ти кръг, шампионата ще продължи с фиктивно разделяне на отборите на 2 осмици, но с общо класиране. Особено е да се знае, че тези които финишират от 1-во до 8-мо място включително ще изиграят 7 кръга с мачове само по между си, като за всяка победа ще получават по 3 точки, равенството ще носи 1 точки. Завършилите от 9-то до 16-то място също ще изиграят 7 кръга с мачове по между си, но при победа ще получават по 2 точки, равенството отново дава по 1 точка. Както вече споменахме, класирането ще е общо и за двете групи отбори. Така в края на 22-ри кръг отборите отново ще се отсеят на 2 групи, спряно класиране в онзи момент. Ще изиграят отново още 7 кръга, като се спазват същите правила, като предстоящото разделение. Отново класирането остава общо. В края на 29-ти кръг водачът в класирането се обявява за шампион, а завършилите на 15-то и 16-то място изпадат от ФЛОР ДЕКОР ВИСША ЛИГА. 13-то и 14-то място отиват на баражи за оцеляване, с отбори от Б група.

Два двубоя се изиграха вчера от FLOOR DECOR LA LIGA. Първо "Последен шанс" разгроми "BOHEMIANS" с 2:7, а след това АФК "ХАОС" и "Kilnockie" си спретнаха голово шоу, което бе спечелено от "трикольорите" с 8:6.

Днес програмата продължава с шест двубоя:

19:00 VIP DENT - Балканска Гозба
(Терен 1 - Младежки център)
-
19:00 ХЪШОВЕ - FC Siza Sport
(Терен 3 - Младежки център)
-
19:15 Тарос Трейд - ФК Даяна
(Терен 2 - Младежки център)
-
20:10 Ф.К. ОАЗИС - Пълдин Атлетик
(Терен 1 - Младежки център)
-
20:10 Щ+Щ - Младежка 1
(Терен 3 - Младежки център)
-
20:15 AFC KARMES - АКВА БИЛД
(Терен 2 - Младежки център)
- 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици