новини от региона

ОЦП е финалист за КУПА АРЕНА

Отборът на КЦМ чака съперника си от двубоя днес Хъшове - Агротийм

Единият финалист на турнира КУПА АРЕНА вече е известен. Това са футболистите на на ОЦП, които снощи спечелиха без проблем срещата срещу Торнадо с 9:1. Така зелено-белите, продължават победната си серия, след като преди седмица отстраниха сочените за фаворити VIP Dent в другия турнир КУПАТА НА ПЛОВДИВ, и дадоха силна заявка за спечелване на двата трофея.

Двубоя започна зашеметяващо за Торнадо, които сякаш бяха забравили за името си, позволявайки на съперника си да им отбележи 5 безответни гола за само 12 минути. Едва през втората част сините върнаха едно попадение, но само колкото да раздразнят съперниците им, които в оставащото време им отбелязаха още 4.

С тази победа, ОЦП записаха още една славна страница в своята история, която през сезон 2014 ще остави приятни спомени. Тимът е водач в своята дивизия CALCIO и ще са отбора, който ще влезне с максимален брой точки във финалния плейоф. Шансовете на отбора за ВИСША ЛИГА 2015 са доста добри, а след класирането на полуфинал за КУПАТА НА ПЛОВДИВ, спечелването на престижния трофей е все по-близко. Както знаете, тази година победтителите в двете купи ще добият право на участие в ЛИГА БЪЛГАРИЯ 2015.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици