новини от региона

Пловдив избира Футболист и мениджър на годината

Приз ще има и за най-добре представилите се делегат и съдия

Градска Футболна Лига ще връчи за втори път приза "ФУТБОЛИСТ НА ГОДИНАТА" и за първи път "МЕНИДЖЪР НА ГОДИНАТА" на галавечер на мини футбола в Пловдив, която ще се проведе на 24 февруари. За целта, участниците в надпреварата ще трябва да изберат своя победител, който ще бъде награден на специална церемония.

"ФУТБОЛИСТ НА ГОДИНАТА" ще бъде определен на два етапа. В първият, до 3 февруари 2017г отборите участници ще имат възможност да предложат по един футболист, който те смятат за достоен за приза. Кандидатите ще могат да се изпращат на електронната поща: gradska.liga@gmail.com, със sms на номер 0892242838, както и като съобщение във фейсбук. Могат да се предлагат както футболисти от собствения отбор, така и играчи от произволен тим. Всеки отбор може да предложи по 1 футболист максимум. В случай, че до 23:59ч на 3 февруари не бъде предложена кандидатура от даден тим, то няма да се вписва служебно играч, а просто тимът се отказва от представител в надпреварата. 

Вторият етап ще стартира на 4 февруари и ще продължи до 20 февруари 2017г. включително. В него всеки капитан на отбора ще може да гласува за трима от списъка с предложени футболисти, като няма да може да гласува за играчи, които се състезават в собствения му клуб. Гласуването ще се състои в това, капитанът да нареди челната тройка, според неговите разбирания. Футболистът на 1 място ще получи 10 точки, този на второ място - 5, а третият 2 точки. Освен капитаните на отборите, право на глас в надпреварата ще имат съдиите и делегатите. Техните гласове ще определят 2 междинни класации - една на делегатите и една на съдиите, като челните тройки от двете ще получат съответните точки в общото класиране на втория етап. Още един комплект точки ще дойде и от гласуването в интернет, където ще върви паралелно гласуване за всеки фен и приятел на ГФЛ. Футболистът събрал най-много точки ще бъде определен за ФУТБОЛИСТ НА ГОДИНАТА 2016.

"МЕНИДЖЪР НА ГОДИНАТА" ще се определи по по-проста схема, защото са доста по-малко като количество. От днес до 20 февруари, капитаните на отборите ще могат да гласуват за един от следните ръководители на отбори: Марин Бакалов (КЦМ 2000 ГРУП), Наско Георгиев (ИМХОТЕП), Перо Цвет (AFC KARMES) и Тодор Тодоров (АПФК ПЛОВДИВ).Освен капитаните, по един глас ще има за фаворита на делегатите и още един от фаворита на съдиите. Разбира се, един глас ще дойде и от онлайн гласуването в интернет.

Капитаните на отборите ще определят носителите на призовете и в класациите "СЪДИЯ НА ГОДИНАТА" и "ДЕЛЕГАТ НА ГОДИНАТА".

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици