новини от региона

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В БИЗНЕС ЛИГА ЗА СЕЗОН 2018 НА БАМФ-ПЛЕВЕН

РЕГЛАМЕНТ

За да участвате през сезон 2018 на БАМФ-Плевен трябва да изпълните следните условия:

1. Да имате регистриран отбор в системата, като притежавате потребителско име и парола на отбора на сайта на асоциацията.

2. Да картотекирате максимум 15 футболисти за сезон 2018 в отбора си. Записването на играчите се прави електронно, online на сайта, като се впишете с вашето потребителско име и парола. На всеки записан играч трябва да бъде качена снимка на която ясно и разпознаваемо се вижда лицето на футболиста. Освен снимка на всеки играч трябва да бъде зададена позиция на която се състезава и състезателен номер, отговарящ на екипировката му.

3. Всеки играч, който може да се картотекира в даден отбор, трябва да има действаща картотека към БАМФ-Плевен. Тя се прави за срок от една календарна година и с нея футболистът може да участва във всички надпревари и турнири на БАМФ-Плевен и БАМФ. Цената на картотеката е 10 лв. за целия сезон.

ИГРАЧИ БЕЗ ДЕЙСТВАЩА КАРТОТЕКА НЯМА ДА БЪДАТ ДОПУСКАНИ В ИГРА!

4. За да запишете отбора си за сезон 2018 на БАМФ-Плевен трябва да заплатите следните такси:

* Такса участие - 60лв /включва целият сезон на БАМФ-Плевен, поддръжка на сайт и такса към Българска асоциация мини футбол.

* Депозит от два предварителни мача - 60 лв /покрива последните два мача от надпреварата.

5. За да участвате в сезон 2018 на БАМФ-Плевен, отборът ви трябва да има минимум екип, включващ еднакви тениски с различни номера на гърба. Отбори без екипи няма да имат право да участват в шампионата. Разрешено е участието само с футболни обувки тип стоножка. Забранява се играта с футболни обувки тип бутонка. Изключения не се допускат.

6. ПРАВИЛА И РЕГЛАМЕНТ:

* Играе се 2 полувремена по 20 минути

* В игра са 5 полеви + вратар с право на неограничен брой смени.

* В игра могат да са само играчи в схемата и с действаща картотека - редовен играч. Ползването на нередовни играчи води до служебна загуба на отбора.

* При получаване на жълт картон, наказания състезател излиза за 5 минути извън игра като на негово място влиза смяна. Ако няма смяна отборът играе в намален състав.

* При получаване на червен картон, наказания състезател излиза извън игра, като напуска пределите на игрището, а на негово място влиза друг играч след 5 минути. По време на 5 минутното наказание, отборът играе с намален състав. Втори жълт картон е автоматично червен картон.

* Тъч се изпълнява с крак, а защитаващият отбор стои на минимум 3 метра от топката.

* При изпълнение на пряк и непряк свободен удар, защитаващия се отбор стои на минимум 4 метра от топката.

* При изпълнение на ъглов удар, защитаващия се отбор стои на 3 метра от топката.

* Всеки играч, който има картотека може да участва в различни отбори през целия сезон, като няма право да се състезава в два различни в рамките на една надпревара/турнир/. Отборът неможе да се сменя по време на полусезона. Смяна на отбор може да се прави само след края на схемата/турнира/. Нямат право да участват футболисти от професионалния футбол.

* Всеки отбор от Бизнес Лига има право да запише до двама футболиста, които не работят във фирмата, преди началото на сезона.

* Трансферният прозорец ще се затвори след изиграването на 2 кръг от шампионата. До тогава отборите ще могат да добавят и премахват свободно играчи в състава си. След затварянето на прозореца отбора ще разполага само с наличните състезатели оформени след 2 кръг. Изчистване на листата и добавяне на нови играчи може да се направи в предвидена пауза или след края на схемата/турнира/.

* След края на първия полусезон трансферния прозорец ще бъде отворен. В този момент могат да бъдат добавени до двама нови футболиста, които не работят във фимрата, като общия брой за втория полусезон ще бъде до 4 играча. С добавянето на новите двама футболиста, максиналния брой в състава на отбора се увеличава на 17 човека.

* Отбор който не се яви за среща от шампионата без предупреждение, следва да заплати глоба в размер на 60лв/покрива цялата сума на срещата/. Ако отборът се обади в деня на мача по-малко от 24 часа преди двубоя, че няма да участва в дадената среща, следва да заплати глоба в размер на 30лв. Ако отборът се откаже от участие в даден мач и предупреди организаторите до един ден преди срещата, губи мача служебно и не заплаща допълнителни наказателни такси. При второ неявяване, дори с предупреждение, отборът заплаща глоба в размер на 30лв. Третото неявяване изключва отбора от БАМФ-Плевен до края на целия сезон.


УСЛОВИЯТА ЗА УЧАСТИЕ И РЕГЛАМЕНТ ЩЕ ПОВИШАТ ОРГАНИЗАЦИЯТА В ОТБОРИТЕ И РАЗВИТИЕТО НА МИНИ ФУТБОЛА В ПЛЕВЕН. СПАЗВАНЕТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!

БАМФ

БАМФ-ПЛЕВЕН 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици