новини от региона

Магазинът "Катрин" с равенство и разгром срещу два от лидерите

ВАС Етъра, ФК Стеф и 2+2 продължават с наказателната си акция

Магазинът "Катрин" изигра най - запомнящите се мачове, през изминалата седмица, от програмата на АНЛ Габрово. В студената вечер, в Четвъртък, селекцията на Велислав Василев изненада ФК Старо Село 777, като дори изпусна победата в края. За Кирил Каменополски и неговият отбор, хеттрик наниза Добрин Петров, а новото попълнение на Магазинът "Катрин", Иван Черневски отговори с два гола, за да се стигне до крайното, 4:4. В Неделя, очакванията бяха и Копакабана да бере ядове, но нищо подобно не се случи. Шампионите бяха безпощадни и отнесоха селекцията на Велислав Василев - Трола, с 12:1. По четири гола отбелязаха Ивайло Райнов и Християн Стоянов.

В останалите срещи, оформилата се като челна тройка от отбори, продължава с наказателната си акция на сп.комплекс Трендафила. ФК Стеф разгроми FC Fresh, с 13:1, след осем гола на Иван Лесев и четири на Мирослав Косев. 2+2 победи Гипсострой 08, с 8:2. По два пъти, точни бяха Нено Караджов, Ивайло Христов и Стефан Стефанов. ВАС Етъра също бе убедителен и отнесе Eagles, с 8:0. И тук по два гола отбелязаха трима състезатели, Христо Минчев, Станислав Събев и Пламен Ацаров.

Палаузово/Интерпауър/ се върна на победният път, надделявайки над Боди Груп Експрес, с 4:2. На два пъти точен за успеха бе Радослав Христов.

Подсилен от новите си попълнения от Трявна, тимът на Приятели бе безпощаден срещу Ceratizit, побеждавайки го с 8:2. Четири гола наниза Цветомир Йовчев, два добави и Васил Андреев.

Идеал Стандарт Видима също си припомни как се печели, побеждавайки Лестър Сити, със 7:2. Александър Тодоров заби хеттрик, а два гола добави Симеон Иванов.

В дербито на неделният ден, Laziale надигра ФК Старо Село 777, с 5:3. На два пъти, за победителите, бяха точни Даниел Христов и Денислав Симеонов, а за загубилите два гола вкара, Даниел Дочев.

Наградите си за най - бърз и най - красив гол на предходният, 12 кръг, получиха Златко Янков от Боди Груп Експрес и Ивайло Райнов от Копакабана.

През тази седмица, предстои да се изиграе, предпоследният есенен кръг, в Неделя, като началото отново е в 11.00 ч. В Четвъртък, от 19.00 е отложената среща между ВАС Етъра и Идеал Стандарт Видима.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици