новини от региона

ОЦП грабна КУПАТА НА ПЛОВДИВ

Три отбора с квоти за ЛИГА БЪЛГАРИЯ: ОЦП, ЕЛМА ТАКСИ и Хъшове

ОЦП успя да спечели КУПАТА НА ПЛОВДИВ, след като във вчерашния финал успя да разгроми ЕЛМА ТАКСИ с 11:0. Това стана доста по-лесно, отколкото бяха очакванията, но в крайна сметка "зелените" доказаха на многобройните фенове около терена, че именно те заслужават трофея. Разбира се, "таксиджиите" поддържаха интригата жива в началото на срещата, но два феноменални гола на Румен Генев в рамките на 60 секунди, сякаш подкосиха краката им. До края на мача, "сините" така и не се съвзеха, а съперника им системно и методично увеличаваше преднината им, като единствено последния съдийски сигнал спря порива им да бележат глове.

Така, ОЦП станаха най-успешния отбор в Градска Футболна Лига през този сезон, след като спечелиха 2 от 2 възможни купи и си осигуриха на 99% промоция за ВИСША ЛИГА 2015г. Освен това, "зелените" ще участват в ЛИГА БЪЛГАРИЯ 2015, което беше награда за спечелилия трофея. И поради тази причина, след консултация с БМАФ, Градска Футболна Лига ще допусне до републиканския турнир и двата отбора финалиста, а именно ЕЛМА ТАКСИ и Хъшове се оказват печелившите губещи.

В другите мачове от деня, в срещи от 3-ти кръг на финалните плейофи, отборът на Galacticos вече докосваше спечелването на първи точки, след като 40 минути водеха в резултата. За тяхно съжаление, VERSO TRAVEL успя в рамките на 5 минути да обърне резултата до крайното 4:2 в тяхна полза. В последния двубой Светкавиците почти сигурно отказаха Хъшове от мераците им за промоция, след като ги разгромиха със 7:3. Така "белите" почти нямат шансове, след като загубиха от пряк конкурент за шестицата.

Ето какво казаха част от участниците в двубоите:резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици