новини от региона

Борис Юмерски с първия "ГОЛ НА КРЪГА"

Капитанът на "АКВА БИЛД" спечели приза за 3-7октомври 2016г., 1 кръг на "КУПАТА НА ПЛОВДИВ"

Ето, че Оазис Градска Футболна Лига, дава нови възможности на играчите да се изявяват и да печелят награди с това, което правят на зеления терен. След като от началото на 2016г започнахме да снимаме мачове от шампионатите, то дойде момента и за рубриката "ГОЛ НА КРЪГА". Съвсем символично, ГФЛ реши да стартира тази поредица с 1 кръг на "КУПАТА НА ПЛОВДИВ", като един от най-интересните елиминационни надпревари в Пловдив. Разбира се, лошото време попречи да бъдат заснети повече мачове, но както обикновено става в живота, за да спечелиш трябва да имаш и късмет. Точно късмет имаха тримата играчи, попаднали в класацията, чиито мачове успяхме да заснемем. 


Борис Малев (Балканска Гозба) вкара в 19-та минута на мача срещу Десант-68, същото направи Борис Юмерски (АКВА БИЛД) в 29-та мин. срещу Криско  и Георги Катрев (Последен Шанс) в 34 мин срещу ШАШ. Анкета сред всички участници и фенове на Оазис Градска Футболна Лига определиха, че историческия първи носител на приза "ГОЛ НА КРЪГА" стана Борис Юмерски от състава на Аква Билд. Така 6-цата на "тъмно-сините" ще бъде награден на следващия мач на тима.

Оазис Градска Футболна Лига ще продължи рубриката "ГОЛ НА КРЪГА", като ще опита да заснема повече и повече голове. С цел повишаване на качеството на играта, ще се търси партньор (спонсор), който да стане лице на надпреварата.


резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици