новини от региона

"BOHEMIANS"- отбор на месец септември

Флор Декор награди победителя, както и всички присъстващи отбори

На специална церемония във вторник вечер, преди двубоя им срещу АФК Диометран от турнира "Купа на Любители на Купи", отборът на "Bohemians" бе награден от представители на гордия спонсор на Оазис Градска Футболна Лига - ФЛОР ДЕКОР. Момчетата в небесно-сини екипи спечелиха първата награда ОТБОР НА МЕСЕЦА, давана в ГФЛ. Този първи приз "бохемите" спечелиха, след като станаха един от шестте отбора, които спечелиха всичките си мачове през месец септември 2016г.

В конкуренцията на елитния КЦМ 200 ГРУП и втородивизионните АФК ХАОС, Брестник, АФК Диометран и Последен Шанс, които също записаха само победи през септември, Boheminas показа, че е тимът с най-силна фенска маса, след като успяха да спечелят най-много гласове в анкетата, определяща победителя. По този начин тимът постигна последната стъпка в това да бъде ОТБОР НА МЕСЕЦА, освен, че е нужно отборът да печели, то той трябва да генерира фенове, които да го подкрепят. Така, за тимовете, които искат да спечелят трофея през месец октомври, следва да постигнат тези две прости стъпки - спечели всички мачове в рамките на месеца, спечели сърцата на феновете и ФЛОР ДЕКОР ще се погрижи за твоето добро настроение.

Оазис Градска Футболна Лига пожелава много здраве и късмет на играчите на "Bohemians", като им пожелава спечелване на промоция за ФЛОР ДЕКОР ВИСША ЛИГА. 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици