новини от региона

Трио на върха след 3 кръг на Неделната Лига

ФК Стеф, Копакабана и ВАС Етъра с пълен актив

Три отбора останаха без загубена точка, след третият кръг, в Неделната Лига на Габрово.

Начело, по голова разлика, е ФК Стеф, който постигна и най - убедителната победа, от лидерите, срещу коравият тим на Приятели. За крайното 5:0, по два гола реализираха Иван Лесев и Мирослав Косев, но резултатът леко заблуждава, тъй като тима на Приятели дълго време държа мача с отворен финал.

На второ място са шампионите от Копакабана, надделяли над Палаузово/Интерпауър/, с 4:2. Хеттрик отбеляза Ивелин Димитров - Пуха, а първият гол за победителите, с много красив, далечен удар, още във 2 мин, вкара капитана на тима, Климент Велев.

Тройката в класирането се затваря от ВАС Етъра, победили, в другото дерби от кръга, отбора на Laziale,с 2:1. И двата гола вкара, най - младият в състава на победителите, Веско Караколев.

2+2 постигна втора поредна победа, този път с убедителното, 7:1, над Боди Груп Експрес. Капитана на тима, Радослав Гутев се отчете с хеттрик за своите.

Хеттрик вкара и Галин Илиев, за тима на Гипсострой 08, при победата над Магазинът "Катрин", също със 7:1. Два гола за успеха добави и Радослав Драганов.

В истински голов екшън се превърна срещата между FC Fresh и Лестър Сити, завършила при резултат 8:6 за габровци. Тодор Павлов и Георги Цветков отбелязаха по два гола, а отново над всички бе Мариян Йорданов, нанизал хеттрик, за втората победа на отбора си. За момчетата от Лестър Сити, по два пъти се разписаха Коста Костов и Мирослав Христов.

С много нерви и голове, завърши и мачът между Ceratizit и Идеал Стандарт Видима. Габровци спечелиха, с 6:3, като по два пъти отбелязаха Тихомир Станев и Цветан Димитров.

Първа победа записаха и дебютантите от ФК Старо Село 777. С два гола на Кирил Йорданов, те надделяха над Eagles, с 4:1.

Наградите си за най - бърз гол на първите два кръга, получиха Бисер Стефанов от Laziale и Тодор Павлов от FC Fresh. Те ще имат възможност да похапнат вкусни пици в пицария FRESH, любезно предоставени от управителката Теодора Добрева.

През тази седмица предстои нова порция минифутбол, на сп.комплекс Трендафила. Във Вторник и Четвъртък, от 19.00 и 20.00 предстои първата част от междинният, четвърти кръг, а в Неделя от 12.00 стартира поредният, пети кръг, от АНЛ Габрово.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици