новини от региона

Убедителни победи за лидерите в АНЛ Габрово

Дъжд от голове във вторият кръг

С дъжд от голове и изразителни победи за лидерите, ще се запомни втората Неделя от сезон 2016/2017 на Неделната Лига на Габрово. Още в първата среща за деня, тон за голеадата, даде тима на Палаузово/Интерпауър/, който буквално отнесе Магазинът "Катрин", със 17:4. Пет гола вкара Христо Устапанов, четири добави Християн Стоянов, с хеттрик се отличиха Пенко Стефанов и Денислав Минев, а два добави Радослав Христов.

Иван Лесев поведе отбора на ФК Стеф, с шест гола, при победата над Боди Груп Експрес, с 10:1. В отсъствието на президента си, Павлин Колев, играчите на Стеф се развихриха пред вратата на съперника, като хеттрик отбеляза и Ивайло Илиев.

Шампионите от Копакабана, също бяха неудържими пред противниковата врата. Ивайло Райнов вкара четири гола, три добави и Петко Моровяков, за крайното 8:1, над тима на Ceratizit.

ВАС Етъра също постигна категорична победа, над отбора на FC Fresh, със 7:2. С хеттрик впечатли Станислав Колев, два гола добави и Стефан Минков.

Първа победа за сезона записа и един от фаворитите в лигата, 2+2. Тя бе постигната трудно, над пълният дебютант ФК Старо Село 777, с 2:0. Точни бяха Стефан Стефанов и Радослав Гутев, а селекцията на Кирил Каменополски, определено загатна за амбиции, свързани с челните места в класирането.

Вицешампионите от Laziale, постигнаха трудна и измъчена победа над тима на Приятели, с 3:2. Два гола вкара младокът в отбора, Даниел Христов, вторият от които се оказа победен, в последните минути на мача.

Много оспорван мач изиграха и отборите на Идеал Стандарт Видима и Eagles. Андриян Христов вкара два гола за габровци, а за севлиевци, с два се отчете, голмайстора на тима, Тодор Стоянов. Второто му попадение, бе с цената на три точки, оформяйки крайното, 3:2.

С по два гола на Станимир Димитров и капитана си, Траян Вилхелмов, Гипсострой 08 осъществи труден обрат, срещу Лестър Сити, за крайното 6:3. Момчетата от Севлиево играха сърцато и повеждаха на три пъти в резултата, но в крайна сметка опита на габровци се оказа решаващ.

Тази Неделя, 2 Октомври, в 12.00 ч започва третият кръг на АНЛ Габрово. Мястото отново е сп.комплекс Трендафила.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици