новини от региона

Купата на Сливен за Камите

      Първото издание на турнира за Купата на Сливен беше спечелено по безапелационен начин от Камите. Това е втора купа за отбора през тази година и като прибавим добрия им сезон в Лига България - те затвърдиха добрите впечатления от играта си и се доказаха още веднъж като турнирен боец.

      Мачът им срещу FIRE започна равностойно или поне беше така до 5 минута, когато В.Николов отбеляза за 1-0. Към средата на полувремето  Д.Пешев направи резултата 2-0. При този резултат дойде и почивката. FIRE се опитваха да се върнат в мача, но добрите намеси на Вл.Иванов и Ив. Иванов запазиха мрежата на Камите суха. Към края на мача превъзходството им беше пълно, изразено в головете на Д.Пешев, В. Николов и Хр. Желев, за да се стигне до крайното 5-0.

    Радостта на победителите се оказа още по-голяма, когато разбраха, че са поканени от БАМФ за участие в Шампионска лига за сезон 2016-2017, след отказа на FIRE или Атлетико да играят там. ГФЛ пожелава на Камите ново силно представяне и в този турнир и достигане до финалната четворка в него.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици