новини от региона

"Bohemians" подсилват защитата с Богдан Тотов

След като преди два дни научихме, че един от основните стълбове в атаката на "BOHEMIANS" напуска отбора, от небесно-сините отвърнаха на удара. Както гласи старата италиянска футболна поговорка, че отборът се строи от защитата, мениджърът Нико Ракаджиев привлече в състава си Богдан Тотов, като опит да запуши дупките в отбраната на отбора си. Атлетичният защитник приключи сезона в редиците на "Спарткак", които обаче загубиха мястото си в елита, а най-вероятно ще приключат и славната си история. Свързахме се с футболиста, да коментира лично следващата си футболна стъпка:

Научихме, че ще правиш трансфер в отбора на Bohemians, който имат квота за ВИСША ЛИГА, но все още се колебаят дали да я употребят или да останат в долната група, как се реши на тази стъпка?

- Ами имам приятели в Bohemians попитаха ме дали искам да игарая за тях да им помогна за следящия сезон и аз приех.

- Запознат ли си с новите си съотборници и какво очакваш от отбора?

- Ами повечето момчета ги познавам, приятели сме. Ако останем в долната група, мисля, че трябва да се борим за първото място.

- Това ли са целите пред отбора, които от ръководството са заявили пред теб?

- Ами да,  мисля,  че сформираме добър и компактен отбор, който да гони високи цели.

- Втора поредна година тима стига до ВИСША ЛИГА, ти изкара един сезон там, не мислиш ли да препоръчаш на отбора да пробва силите си в елита?

- Ами ВИСША ЛИГА не е както долните дивизии, има силни отбори, конкуренцията е голяма. А къде ще се състезаваме нека ръководните фигури да решат.

- Какви цели си поставяш пред себе си, с каква нагласа започваш новия сезон 2016/2017 в ОАЗИС ГРАДСКА ФУТБОЛНА ЛИГА?

- Цели нямам, просто излизам на терена и помагам на отбора с играта си. За новия сезон се надявам на добри успехи и дано да спечелим някой трофей.

- "Купата на любители на купи" е добра цел, може би?

- Ами мисля, че да, но пак ще повторя, ако останем в долната дивизия ще гоним и първото място в шампионата. Отборът е добър, време е да вдигнем купа през този сезон.

- Пожелавам ти успех и да се забавляваш във всеки мач. Накрая някакво пожелание към бъдещите си съотборници?

- Пожелавам много успехи на "BOHEMIANS", всички съотборници и феновете на тима. Много трофеи и да не спира да им върви бирата :) :) :) 

ПРОДЪЛЖАВА ЗАПИСВАНЕТО ЗА НОВИЯ СЕЗОН НА ОАЗИС ГРАДСКА ФУТБОЛНА ЛИГА

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ПОДРОБНОСТИ ТУК 

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата