новини от региона

ИМХОТЕП с требъл

Новакът в групата влезна в историята на ГФЛ

Отборът на ИМХОТЕП стана първият тим в историята на ОАЗИС Градска Футболна Лига, който в дебютния си сезон успяха да спечелят три трофея. В съботната юлска вечер, момчетата в червено-черно се позабавлявах като за последно със съперника си Криско, във финалната среща на турнира "Купа на Любители на Купи", както от тази година се казва надпреварата организирана за отбори от  втория ешелон. Въпреки огромното желание и ентусиазъм в редиците на "шахматистите", техните моментни способности не позволиха на тима да постигне нищо повече от достойно представяне  във финалната среща и в крайна сметка "фараоните" спечелиха с 2:6. 

Така след титлата в шампионата на BUNDESLIGA, КУПАТА НА ПЛОВДИВ, капитанът на червено-черните вдигна и КУПА НА ЛЮБИТЕЛИ НА КУПИ. Това беше страхотен завършек на един силен сезон за ИМХОТЕП. Отборът показа страхотна игра, като дори успя да победи и отстрани бъдещия шампион КСМ-ОЦП. Това е една заявка от "фараоните", че ще бъдат фактор през 2016/2017г. в шампионата на ВИСША ЛИГА.

Пред ИМХОТЕП предстои да изиграе още два финала, до началото на сезона. Първо на 27 август по регламент се изправя срещу КЦМ-ООП, в битка за втората квота на ШАМПИОНСКА ЛИГА 16/17. След това на 3 септември предстои финал за СУПЕР КУПАТА НА ГФЛ, който ще ги противопостави срещу шампиона КЦМ-ОЦП, в опит за спечелване на 4 трофей. Ще успее ли ИМХОТЕП да постигне целите си на зеления терен, предстои да разберем.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици