новини от региона

"Последен шанс" за Васил Николов

Новакът отмъкна нападателя на "Bohemians"

Носителят на OPEN CUP ГФЛ "Последен шанс" заявява в предсезонната подготовка сериозни амбиции да се бори за промоция в елита. Новакът във втория ешелон успя да привлече още един стабилен футболист в редиците си, в лицето на нападателя на "Bohemians" Васил Николов. Небесно-сините все още не са решили дали ще използват спечелената позиция във ВИСША ЛИГА, но определено раздялата с един от титулярите си, е сериозен удар по амбициите на тима. Ето какво сподели с нас г-н Николов:

- За една от звездите на "Bohemians" този сезон беше доста добър в личен план, както и за целия ви отбор, на какво се дължи това?

- На добрия колектив, съчетан с индивидуалните качества най-вече. Сезонът не го определям като добър, защото не постигнахме целите си.

- А какви бяха целите пред отбора в Градска Футболна Лига? Все пак се класирахте за ВИСША ЛИГА?

 - Основната цел беше място в челната тройка, но поради различни причини в голяма част от мачовете съставът беше различен и трябваше в движение да се сработваме.

- Разбрахме, че напускате отбора, за съжаление на "бохемите", като поемате към новака "Последен шанс", каква е причината за този трансфер, все пак бяхте ключова фигура в отбора?

- Една от основните причини е , че там отново ще се събера с Иван Димитров, с когото имаме страхотно разбирателство, както на терена така и извън него! Друга причина е, че с момчетата от "Последен Шанс" играем редовно и мисля, че бързо ще покажа качествата си! Не на последно място е и факта, че ще имам възможността да играя с футболисти като Тодор Тимонов и Димо Станков. Аз винаги се старая да давам най-доброто от себе си и да помагам с головете, които бележа.

- Пожелаваме ви успех през новия сезон с новия ви отбор!

- Благодаря Ви, успех и на ОАЗИС Градска Футболна Лига през новия сезон.

ПРОДЪЛЖАВА ЗАПИСВАНЕТО ЗА НОВИЯ СЕЗОН НА ОАЗИС ГРАДСКА ФУТБОЛНА ЛИГА

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ПОДРОБНОСТИ ТУК

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици