новини от региона

"AFC KARMES" с първи трансферен удар

Ето че в разгара на лятото първи трансферен удар направиха от щаба на AFC KARMES. В редиците на тима, показал добра игра през изминалия сезон, ще се присъедини Петър Панковски, острието на "Младежка-1" , които загубиха мястото си в елита. Потърсихме 21 годишния халф, за коментар и ето какво сподели пред микрофоните на Градска Футболна Лига:

- Научихме, че от новия сезон ще смениш отбора от ВИСША ЛИГА и ще се състезаваш в AFC KARMES, рамо до рамо с Димитър Витанов и компания, как стоят нещата при теб? 

- Чувствам се добре. Е, със сигурност доста съм натъжен, че не успяхме да спечелим баража с "Младежка" срещу "Аква БИЛД". Мисля, че можех да допринеса повече, но уви, това е футбола. Колкото до "KARMES", в добри отношения съм с президента Цвет и успяхме да се споразумеем да продължа да играя във Висшата лига, радостен съм от този факт.

- Запознат ли си с какви играчи разполага новия ти отбор и ще можеш ли да напаснеш с играчите? 

- Запознат съм. Познавам някой от момчетата, с другите съм играл, повечето пъти срещу тях, естествено. Дали ще пасна? Времето ще покаже, мога само да се надявам. 

- Пред Младежка - 1 целта бе да останете в групата, сега с новия отбор дали ще се видгнат целите? С какво Перо Цвет те привлече в отбора?

- Ха-ха-ха, ако трябва да бъда искрен, просто попитах дали му трябва допълнителен човек. Отговора бе положителен, за което съм благодарен. Относно цели не мога да говоря. Моята лична е да печелим, все пак, няма човек или отбор, който обича да губи.

- Правилника позволява, ще продължиш ли да играеш за Младежка - 1 и дали там поне целта е ясна - връщане в елита?

- Естествено. Нямаше да играя в Градска Футболна Лига, ако от Младежка не се бяха излъгали да ме изпробват, ха-ха-ха. Дължа им го, особено след баража. Ще гледам да дам от себе си всичко възможно и за двата отбора, и дано с Младежка се върнем бързо във Висша лига.

- Дали те намираме на брега на морето или си в подготовка за новия сезон, който за теб очевидно ще почне на 30 август? 

- Нито едно от двете. Работя, до колкото времето позволява и уча по специалността си в университета. Играя мачове често, но не са свръх натоварващи.

- Последно, кой ще спечели шампионата през сезон 2016/2017 според теб?

- Трудно да дам точен фаворит. Лично аз, се надявам, че с "KARMES" ще бъдем фактор. Но всички отбори имат шанс, в лигата, според мен, няма слаби отбори.

 - Благодатя ти и ти желая успех през сезона. 

- Благодаря и лек ден!

ПРОДЪЛЖАВА ЗАПИСВАНЕТО ЗА НОВИЯ СЕЗОН НА ОАЗИС ГРАДСКА ФУТБОЛНА ЛИГА

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ПОДРОБНОСТИ ТУК

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици