новини от региона

КЦМ-ОЦП е шампион на ГРАДСКА ФУТБОЛНА ЛИГА

КЦМ-ОЦП е новият шампион на ГРАДСКА ФУТБОЛНА ЛИГА. Тази вечер призьорите в двете нива на лигата получиха своите награди и с това бе даден край на краткият сезон 2016г. Ето всичко най-интересно от церемонията:


В последния двубой за сезона, шампионът КЦМ-ОЦП победи Балканска гозба. Ето как бе отдадена чест на шампионите:


Макар и след тежка загуба, играчите на Балканска гозба бяха щастливи: имаха една цел - гол на Цветелин Стоянов, което означаваше наградата за ГОЛМАЙСТОР на Висша Лига. Минути преди края на двубоя, "гозбите" поискаха тайм аут и това бе момента, голмайстора на тима да получи своята награда, ето как:


Сезон 2016г приключи със спечелена титла на КЦМ-ОЦП, втори останаха КЦМ-ООП, а трети VIP Dent. От групата изпадна отборът на Спартак, а за баражите за оцеляване ще играят Десант 68, ФК ИСКЪР и Младежка-1.

Във втора дивизия директна промоция спечели отборът на ИМХОТЕП. Те са новия член на ВИСША ЛИГА 2016/2017. Подгласници на победителя станаха АКВА БИЛД, Tempo и BOHEMIANS. Те ще се опитат да намерят място в елита, като се преборят в директна битка с отбор от горната група. Ето какви двойки се образуваха за баражите:

Десант - 68 vs  BOHEMIANS

ФК ИСКЪР vs Tempo

Младежка-1 vs АКВА БИЛД

Победителите ще се определят в една среща на директна елиминация, като в случай на равенство победителят ще се определи с изпълнение на дузпи.

резултати на живо

Няма мачове за избраната дата

рожденици